Τι ετοιμάζει η Brasserie Lorraine κάθε Τρίτη
Wine Nights & Four Hands με βραβευμένους Έλληνες chefs έρχονται να κάνουν τις επόμενες Τρίτες μας γαστρονομικά και οινικά ενδιαφέρουσες.
Στο Κολωνάκι, η Brasserie Lorraine μας προσκαλεί στο “La Soirée du Vin”, μια νέα εμπειρία περιορισμένης διάρκειας που φέρνει το κρασί στο επίκεντρο και τη δημιουργική κουζίνα στο ίδιο τραπέζι.
Από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου και για πέντε συνεχόμενες Τρίτες, οι διακεκριμένοι Έλληνες chefs Παύλος Κυριάκης (Δώδεκα Πιάτα), Δήμος Σαμουράκης (Seeds), Μιχάλης Νουρλόγλου (Nolan), Ντίνος Φωτεινάκης (Bungalow 7) και Άνταμ Κοντοβάς (Ex Machina), συμπράττουν με τον chef του Brasserie Lorraine, Ηλία Δημέλη, δημιουργώντας μοναδικά four hands dinners πέντε σταδίων με wine pairing, που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τον γαστρονομικό διάλογο. Τα wine pairings γίνονται σε συνεργασία με σημαντικούς Γάλλους παραγωγούς, που συνομιλούν αρμονικά με κάθε στάδιο του μενού, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα κάθε πιάτου.

- Τρίτη 10/02 – Παύλος Κυριάκης x Deals (Joseph Drouhin)
- Τρίτη 17/02 – Δήμος Σαμουράκης x Assaggio (Clotilde Davenne)
- Τρίτη 24/02 – Μιχάλης Νουρλόγλου x Uva Wines (Château Tour Des Terms)
- Τρίτη 03/03 – Ντίνος Φωτεινάκης x Grand Cru (Domaine Roland Lavantureux)
- Τρίτη 10/03 – Άνταμ Κοντοβάς x Jeroboam (Francois Carillon)
Η εμπειρία συμπληρώνεται από ένα εκλεπτυσμένο Caviar Bar, με τρεις επιλεγμένες ποικιλίες χαβιαριού: Royal Black από σιβηρικό οξύρρυγχο Acipenser Baeri, μέτρια αλμυρό, με μεταξένια και καπνιστή γεύση, Royal Gold Caviar από υβρίδιο Beluga και Ossietra, απαλή και ισορροπημένη γεύση, με νότες ξηρών καρπών και βουτύρου και Royal Ossetra, γνωστό για τη βελούδινη υφή και για την πλούσια γεύση του, με νότες ξηρών καρπών και φρούτων.

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, το “La Soirée du Vin” στο Brasserie Lorraine μας δίνει μια καλή αφορμή για να βρεθούμε γύρω από το τραπέζι, με καλό φαγητό, προσεγμένο κρασί και δημιουργική συνεργασία στην κουζίνα.
Info
Brasserie Lorraine
Σπευσίππου 1A, Αθήνα
από 19:00 έως 00:00
+30 21 0710 2020







