HORECA 2014: ξεκινά η μεγάλη έκθεση για τον τουρισμό

horeca
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Από τις 7 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί φέτος η 9η διοργάνωση της έκθεσης HORECA, που θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo.

Συνολικά 520 εκθέτες θα συμμετάσχουν στη φετινή έκθεση Τουρισμού και Μαζικής Εστίασης, HORECA.

Ακόμα κι αν η HORECA έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, υπάρχει χώρος και για τους απλούς καταναλωτές, που μπορούν να γνωρίσουν νέα προϊόντα, αλλά και να ψυχαγωγηθούν με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στην HORECA ειδικεύονται σε κατηγορίες όπως είναι η επίπλωση και οι εξοπλισμοί, μέχρι προϊόντα διατροφής και πρώτες ύλες μαγειρικής.

Φέτος, ανάμεσα στους εκθέτες θα βρίσκονται και εταιρίες όπως οι Barilla, Caffe Molinari, Gruppo Espresso, Le Monde, McCain, Nespresso, Nestle, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Γαία Οινοποιητική, Ελαϊς, Ένωση Πεζών, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Μπουτάρης Οινοποιητική, Μύθος Ζυθοποιία και πολλές ακόμα.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις του τετραημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον Αλέξανδρο Παπανδρέου να μαγειρεύει με ζυμαρικά Barilla, μερικούς από τους καλύτερους baristi να διαγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή που θα φτάσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μελβούρνη τον Μάιο, το 2ο HORECA wine με όλες τις νέες τάσεις σχετικά με το κρασί, συζήτηση σχετικά με τη μοναδικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, το 7ο Forum Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας από το Chef's Club Ελλάδας, εκδηλώσεις από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος με βάση το αλκοόλ και τη μπίρα κ.α.

Πληροφορίες: Metropolitan Expo, Εθνικός Αερολιμένας Ελ. Βενιζέλος, Σπάτα, www.horecaexpo.gr, 210 3542900.