Πώς φτιάχνεται το καλύτερο sushi της πόλης;

sushi
ΤΡΙΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2014

Αγαπάτε το sushi, λατρεύετε να απολαμβάνετε καλοφτιαγμένα maki ή πεντανόστιμα nigiri στα καλύτερα εστιατόρια και σας φαίνεται «βουνό» η παρασκευή τους; Το clickatlife.gr τρύπωσε στην κουζίνα των sushi masters του The Sushi Bar και σας δείχνει πώς φτιάχνονται τα πιο φρέσκα sushi της πόλης…

Τα The Sushi Bar συμπλήρωσαν φέτος, αισίως 18 χρόνια ζωής και συνεχίζουν να προφέρουν πρώτης ποιότητας sushi για εκλεκτικούς. Ήταν τα πρώτα σουσάδικα που άνοιξαν στην Αθήνα το 1996 και ήρθαν να «συστήσουν» την κουλτούρα του sushi, στους ανυποψίαστους τότε Έλληνες. Για να φτάσουν όμως, να αποτελούν το Νο 1 στο είδος τους, τα The sushi bar επένδυσαν στην καλή πρώτη ύλη και τη λεπτομέρεια.

Πώς μπορεί ένας θαμώνας να επιβεβαιώσει την φρεσκάδα του sushi του, πώς επιλέγονται τα ψάρια και πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να φτιάξει sushi στο σπίτι; Στο βίντεο που ακολουθεί θα σας λυθούν όλες οι απορίες…

Πληροφορίες: The Sushi bar, Πλ. Βαρνάβα, 210 7524354, Παγκράτι / Γ. Βλάχου 38, 210 6729333-4, Ν. Ψυχικό / Άτλαντος 1, 210 9802111, Π. Φάληρο.

Επιμέλεια-κείμενα: Βάλια Κανελλοπούλου
Πλάνα-μοντάζ: Βάνιας Σταυρακάκης