New Taste: εκλεκτά μενού για τις γιορτινές ημέρες

new-taste
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το εστιατόριο New Taste του ξενοδοχείου New Hotel υποδέχεται τις γιορτές και προτείνει ιδιαίτερες, σπέσιαλ γεύσεις στο πνεύμα των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν.

Το εστιατόριο New Taste, ο αγαπημένος προορισμός γεύσης στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές εορταστικές γεύσεις, δίνοντας και φέτος στις γιορτές το δικό του μοναδικό... άγγιγμα.

Με την επιμέλεια του chef Steven Frost, τις παραμονές αλλά και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο New Taste εξελίσσει τις καθιερωμένες γεύσεις των ημερών και προσφέρει εκλεκτές προτάσεις με έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα. Τα καθιερωμένα εορταστικά μενού και το απολαυστικό brunch τα Χριστούγεννα και την πρώτη ημέρα του έτους, ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις όλων των φίλων του εστιατορίου για ακόμα μια χρονιά.

Συγκεκριμένα, στα κύρια πιάτα της παραμονής των Χριστουγέννων θα βρείτε γαλοπούλα ψητή με παραδοσιακά συνοδευτικά, ριζότο με τομάτα, manchego και jamon Iberico, γλώσσα με πράσα μπρεζέ και σάλτσα αστακού, παπαρδέλες με κολοκύθα, ραντίτσιο και amaretti crumble, ενώ  τα παιδιά περιμένει σνίτσελ γαλοπούλας με πατάτες τηγανιτές ή με ζυμαρικά και σάλτσα ντομάτας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το New Taste θα σερβίρει ριζότο με καραβίδες, σπαράγγι και bisque από σαφράν και πορτοκάλι, φιλετάκια από ελάφι, μαριναρισμένα σε καφέ, με πουρέ σελινόριζας, καραμελωμένο αχλάδι και κάστανα, ψητό αστακό Catalan με jamon και κρούστα από brioche, ραβιόλι με μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα  εστραγκόν, ενώ τα παιδιά θα απολαύσουν μίνι burgers με τηγανιτές πατάτες και κέτσαπ. Και φυσικά, τα επιδόρπια δεν θα λείψουν από καμία μέρα, με την παραμονή Χριστουγέννων να είναι ανάμεσα σε πάβλοβα με μούρα και κρέμα μασκαρπόνε, macaron, καφέ και Mignardises και την παραμονή Πρωτοχρονιάς η πάβλοβα να δίνει τη θέση της σε St.Honore με κρέμα πραλίνας και καραμελωμένα κάστανα.

Στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο brunch οι γεύσεις είναι… αμέτρητες, από pancakes με σιρόπι σφένδαμου ή με κομπόστα βατόμουρου μέχρι αυγά benedict με αστακό, τρούφα και σπαράγγια κι από κις με καπνιστό σολομό και σπανάκι, μέχρι tartines με καπνιστό σολομό, σπαράγγια και λεμόνι.

Επιπλέον, για όσους επιλέξουν το New Hotel για τη διαμονή τους το διάστημα 15 Δεκεμβρίου 2014 έως 15 Ιανουαρίου 2015, το ξενοδοχείο προσφέρει προνομιακές τιμές και εκπτώσεις στο εστιατόριο New Taste και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του New Sense, για διαμονή άνω των 2 διανυκτερεύσεων.

Στην πιο γραφική περιοχή της Αθήνας, την Πλάκα, το New Hotel, που φέρει την εμβληματική design υπογραφή των αδελφών Campana, προσφέρει τις πιο απολαυστικές επιλογές και για τα εναλλακτικά γεύματα των γιορτών σε ειδικές τιμές.

Πληροφορίες: New Taste Restaurant, New Hotel,  Φιλελλήνων 16, Αθήνα, 210 3273170, κόστος €80 για το μενού στις 24/12, €110 για το μενού στις 31/12, www.yeshotels.gr