Το Θείο Τραγί βλέπει (και μαγειρεύει) το junk food αλλιώς
Οι Τρίτες του Δεκέμβρη γίνονται λίγο πιο junk -με την καλή έννοια- στο Θείο Τραγί των Πετραλώνων, στο πλαίσιο του Junk Food Project.
Το Θείο Τραγί είναι γνωστό για την εκλεπτυσμένη κουζίνα του και για το ότι δεν κάθεται ποτέ… ήσυχο, οργανώνοντας συνεχώς γευστικές βραδιές. Για το Δεκέμβρη σκέφτηκε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο junk.
Από την Τρίτη 8/12 και για κάθε Τρίτη του Δεκέμβρη, το Θείο Τραγί ξεκινά το Junk Food project, όπου και ρίχνει μια διαφορετική ματιά στο «βρόμικο» φαγητό. Τις συγκεκριμένες ημέρες, ο κανονικός κατάλογος δεν θα ισχύει και αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι σας περιμένει, σκεφτείτε μπέργκερ με ψητή ντομάτα, κρέμα γραβιέρας και τσιπς πατάτας, πίτα γύρο με μπισκότο πάπρικας, πανσέτα, μαρμελάδα ντομάτας, κρέμα γιαούρτι και κρεμμύδι, τσίλι κον κάρνε με μοσχαρίσιο κιμά, με αφρό από μαύρα φασόλια και μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και πολλά ακόμη πιάτα, τα οποία κυμαίνονται από 6 έως 9 ευρώ, εκτός από το μπέργκερ που φτάνει στα 11 ευρώ.
Γκουρμέ junk food; Ναι, φαίνεται πως το Θείο Τραγί μπορεί να κάνει και αυτό!
Διαβάστε περισσότερα για την εμπειρία μας στο Θείο Τραγί εδώ και δείτε το teaser του Junk Food Project εδώ.
Πληροφορίες: Θείο Τραγί, Κυδαντιδών 36, Άνω Πετράλωνα, 210 3410296, www.facebook.com/totheiotragi.gr.