Tο Breeder Feeder μας εισάγει στο εορταστικό πνεύμα
Για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου οι Food Queens ετοίμασαν ένα σπέσιαλ μενού με τίτλο «I'll be home for Christmas....», ενώ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η Gastronomic Collectiva έφτιαξε το καινούργιο της χειμερινό μενού «December Menu».
Oι Food Queens επιστρέφουν στο Breeder Feeder με ένα μενού σε γιορτινό πνεύμα, στις 9 Δεκεμβρίου. Τo δημιουργικό ντουέτο υπόσχεται να επαναλάβει τις επιτυχημένες γευστικές βραδιές της περσινής χρονιάς με ακόμη περισσότερες γεύσεις και αρώματα, σε πιάτα που συνδυάζουν τη ζεστασιά του comfort φαγητού με ένα contemporary twist που κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις αισθήσεις. Η ζουμερή γαλοπούλα με αρωματικά και η ζεστή σούπα κάστανο με sherry - που προαναγγέλλουν γευστικά τα Χριστούγεννα - θα σας μείνουν αξέχαστα!
Το μενού τους περιλαμβάνει Chips γλυκοπατάτας με dip από κατσικίσιο τυρί, μέλι και δενδρολίβανο, Σούπα κάστανο με sherry και κρουτόν παρμεζάνας, Σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, ψητή κολοκύθα, σταφίδες, καρύδια, μαύρο σουσάμι και maple syrup vinaigrette, Ψητή γαλοπούλα με πορτοκάλι, μέλι και δενρολίβανο, γέμιση με πράσο και μήλο και ψητές ροδέλες πατάτας και Αρωματική μους λευκής σοκολάτας με ganache σοκολάτας. Η τιμή κατά άτομο είναι 35 ευρώ.
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η Gastronomic Collectiva -δηλαδή ο Βάσκος Inigo Ocharan και ο Ελληνο–Ιταλός Marko Rossi- παίρνει θέση στο Breeder Feeder για να παρουσιάσει το ειδικό χειμερινό December Menu που δημιούργησε ειδικά για αυτή τη βραδιά και το οποίο περιλαμβάνει Κολοκυθόσουπα με μπέικον και λάδι μαύρης τρούφας, Μπακαλιάρο à la Papillote με βότανα, φρέσκα λαχανικά και sauce hollandaise, Γλυκό μανταρίνι με κόλιανδρο και γλάσο κρασιού σε κουτάλι, Αρνί γεμιστό με μυρωδικά με άρωμα Pinot Noir, γαλλικές πατατούλες με δενδρολίβανο και κόκκινο λάχανο με μηλίτη και Mille feuilles με κρέμα λεμόνι και κομπόστα από μούρα. Η τιμή του μενού κατά άτομο είναι 30 ευρώ.
Gastronomic Collectiva
Πληροφορίες: Breeder Feeder, Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317527, www.thebreederfeeder.blogspot.com .