Sowl: όταν η μεξικάνικη κουζίνα παντρεύεται με ατόφιο ελληνικό χρώμα
Επισκεφτήκαμε τον πολυχώρο Sowl στο Θησείο, δίνοντας βάση στις γεύσεις και τα αρώματά του.
Ένα ακόμη ατόφιο εγχείρημα στην εστίαση ξεκίνησε ο καταξιωμένος στον χώρο του επιχειρηματίας, Γιάννης Μωράκης, ο οποίος μέσω του JCM GROUP συμμετέχει σε 40 περίπου επιχειρήσεις του κλάδου.
Το ιστορικό λοιπόν κτίριο, που πριν περίπου 180 χρόνια χρησιμοποιούνταν ως στάβλοι του βασιλιά Όθωνα, μεταμορφώθηκε, δια χειρός του αρχιτέκτονα Γιώργου Παντελούκα, σε έναν χώρο που παντρεύει ιδανικά τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, τις οποίες θα γευθείτε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό κτίριο, με τα δύο επίπεδά του, την εσωτερική του σκάλα, τον αίθριο χώρο και τα μικρά σχετικά σε μέγεθος δωμάτια.
- Μεξικανικό finger food με την επιμέλεια και ισπανών chef από τα εστιατόρια Nino Viejo και Hoja Santa, πίσω από τα οποία βρίσκεται και ο διάσημος σεφ Ferran Adrià
- Γεύσεις ελληνικού bistrot με την επιμέλεια του σεφ Μάνου Ευσταθίου
- Ξεχωριστά cocktails από τον γνωστό bar tender Σπύρο Κερκύρα, ο οποίος διαθέτει τον δικό του αποκλειστικό χώρο και μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιείται σε events, σε διαγωνισμούς για bar tenders, καθώς και σε γευσιγνωσίες πρωτότυπων cocktails
- Κατάλληλο χώρο για business lunch ή dinners
- Γκαλερί ζωγραφικής, όπου ήδη οργανώνονται εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών
- Parties με συμμετοχή γνωστών DJs
- Πολιτιστικές και άλλες εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδηλώσεις
Είτε για ποτό, είτε για φαγητό, είτε για Τέχνη, είτε για δουλειά, το Sowl είναι έτοιμο για όλα.
Πληροφορίες: Sowl, Ηρακλειδών 10 Θησείο, 210 3450003, https://www.facebook.com/The-Sowl-456485757870561/
Αναστάσιος Τσομπανίδης