H Σπονδή προτείνει... φρούτα και λαχανικά
Το θεματικό μενού των τεσσάρων πιάτων που ετοίμασε για τον μήνα Φεβρουάριο ο σεφ της Σπονδής, περιλαμβάνει προτάσεις με βάση τα φρούτα και τα λαχανικά.
Για όλο τον μήνα Φεβρουάριο μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες μενού τεσσάρων πιάτων στην Σπονδή, με κεντρικό θεματικό άξονα τα Φρούτα και τα Λαχανικά, στην τιμή των 69€, σε καθημερινή βάση, ενώ κατά το δείπνο θα προσφέρονται και amuse bouche, pre-dessert και mignardises.
Το μενού περιλαμβάνει Κολοκύθα με κάστανα, balsamico και τυρί Comte, Αντίβ με χτένια, λεμόνι και σχοινόπρασο, Παντζάρια με χοιρινό, πάστα καρυδιού και αχλάδι και για το τέλος, τάρτα μήλου με μύρτιλα και παγωτό βανίλια-τσάι.
Επιπλέον, οι βραβευμένοι Sommeliers της «Σπονδής» θα σας προτείνουν και δύο συνοδευτικά ποτήρια που συνδυάζονται αρμονικά με τα προτεινόμενα πιάτα. Η τιμή του μενού με τις συγκεκριμένες επιλογές κρασιού είναι 80€ το άτομο.
Πληροφορίες: Σπονδή, Πύρρωνος 5, Παγκράτι, 210 7564021, www.spondi.gr .