Γαστρονομία αξιώσεων στο Premiere του Intercontinental

gastronomia-aksioseon-sto-premiere-tou-intercontinental

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Από τις 29 μέχρι τις 31 Μαρτίου, ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος Chef Jacques Le Divellec θα υποδέχεται το κοινό στο Première του ξενοδοχείου Intercontinental με γαστριμαργικές προτάσεις à la carte αλλά και menu γευσιγνωσίας, με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Τα δύο μενού γευσιγνωσίας που προτείνει για τρεις μόνο ημέρες ο Γάλλος Chef Jacques Le Divellec στο εστιατόριο Première περιλαμβάνουν Ψαρόσουπα με rouille & μπριός αρωματισμένο με σκόρδο, Τσιπούρα tartar & καρπάτσιο από χταπόδι, Χτένια με πράσινο coulis από αρωματικά βότανα & χαβιάρι, Καλκάνι με τρούφα & topinambour, Καρέ από αρνί en cocotte με λαχανικά και Μιλφέιγ με βατόμουρα & μους σοκολάτας (€75 κατ' άτομο), αλλά και Τσιπούρα tartar & καρπάτσιο από χταπόδι, Tερίνα φουά γκρα με καραβίδες & πράσινα φασόλια, Γλώσσα με μανιτάρια girolle, κυδώνια & βούτυρο από αρμυρίκια και Τάρτα λεμονιού με μαρέγκα (€55 κατ' άτομο).

Παράλληλα, δεν θα λείπουν και οι επιλογές à la carte που θα προτείνει ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin chef στους επισκέπτες του εστιατορίου.

Πληροφορίες: Premiere, Intercontinental, Συγγρού 89-93, Αθήνα, 210 9206000.