Το ελληνικό κρασί «τα βρίσκει» με την ιαπωνική fusion κουζίνα

matsuhisa
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μάθετε πώς η ιαπωνική fusion κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ελληνικές ετικέτες κρασιών αυτή την Παρασκευή 27/1.

Το Matsuhisa Athens ετοιμάζει ένα μοναδικό event γευσιγνωσίας αυτή την Παρασκευή 27/1, το δεύτερο κατά σειρά της νέας χρονιάς που αφορά το wine-pairing και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να καταπλήξει.

Στο event της Παρασκευής, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα που επιμελούνται οι σεφ παρέα με ελληνικές ετικέτες κρασιών και να γνωρίστε από τη Sommelier του εστιατορίου πώς οι ελληνικές ποικιλίες συνδυάζονται άψογα με ιαπωνική fusion κουζίνα.

Studio aaa Reskos
Τα κρασιά που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την Παρασκευή θα είναι από το κτήμα Avantis και θα είναι τα Σαντορίνη, Κτήμα Αβαντίς Λευκό, Sauvignon Blanc, Κτήμα Αβαντίς ροζέ, Άγιος Χρόνος και Μελίτης.

Το μενού, που ανέρχεται στα 55 ευρώ το άτομο, περιλαμβάνει σούσι, σαλάτα λαχανικών με ντρέσινγκ ponzu, λαβράκι με πικάντικη ντομάτα, σιγομαγειρεμένα short ribs με ψητά κρεμμύδια και gremolata με yuzu και για επιδόρπιο caramel miso flan.

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης
210 8960510