Η Ίος «κρύβει»… Λαζάρου στο μανίκι

leuteris-lazarou φωτό:Dimitris Vranas
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο βραβευμένος και δημοφιλής σεφ Λευτέρης Λαζάρου, γνωστός και από του βραβευμένο με αστέρι Michelin Βαρούλκο, ετοιμάζεται να εμπλουτίσει και την κουζίνα του Liostasi Hotel & Suites της Small Luxury Hotels of the World στην Ίο.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της κουζίνας του, το boutique hotel Liostasi Hotel & Suites της Ίου συνεργάζεται με τον διάσημο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, γνωστό για τα «μαγικά» του σε ψάρια και θαλασσινά, ανεβάζοντας ένα σκαλί πιο ψηλά τη γαστρονομία του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου υπογράφει το νέο μενού του εστιατορίου Grandma’s του ξενοδοχείου, του καινούργιου μεζεδοπωλείου του, αλλά και του πρωινού του Liostasi Hotel & Suites.

Το Liostasi Hotel & Suites

Ο ταλαντούχος σεφ και η ομάδα του θα καθοδηγήσουν τον επίσης χαρισματικό executive σεφ του ξενοδοχείου, Αλέξανδρο Λέπεση, συνδυάζοντας το παραδοσιακό και το σύγχρονο, το κλασικό και το κοσμοπολίτικο. Η κουζίνα θα είναι ελληνική, μεσογειακή, με πλούσιο άρωμα θάλασσας.

To ξενοδοχείο κάνει opening στις 5 Μαΐου και η Ίος ετοιμάζεται για γευστικά ταξίδια.

Info
Liostasi Hotel & Suites
Χώρα Ίου
2286 092140