Ανοίγει ο κήπος του Μεγάρου...
HARIS AKRIVIADIS Την πρώτη συναυλία του φιλοξενεί για φέτος το καλοκαίρι ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής, με προσκεκλημένο τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Παρασκευή 6 Ιουνίου.
Την πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία θα δώσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, που ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στο κοινό της πόλης, με πολλές συναυλίες και άφθονη μουσική.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα μας ταξιδέψει σε «Λιμάνια ξένα», σε μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με βασικό άξονα τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας, παντρεύοντας το παρελθόν του ελληνικού τραγουδιού με το σήμερα.
Το 2013 ο Νίκος Πορτοκάλογλου δούλεψε στο στούντιο και δημιούργησε ένα δίσκο με επανεκτελεσμένα τραγούδια, παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα, λαϊκά και ελαφρά.

Στον Κήπο του Μεγάρου, πλάι στα δικά του τραγούδια, θα παρουσιάσει και τη νέα του δουλειά με τίτλο «Λιμάνια Ξένα», με κομμάτια των δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.
Πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, 210 7282333, είσοδος 12€, στις 9 μ.μ.







