Τα μυστικά της vegan διατροφής και κουζίνας από τους ειδικούς

laxanika-mpaxarika
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ένα ιδιαίτερο vegan workshop ετοιμάζεται τόσο γι’ αυτούς που ακολουθούν αυτόν τον τρόπο ζωής και διατροφής, όσο και γι’ αυτούς που φλερτάρουν με την ιδέα ή απλώς θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πώς είναι να ζεις και να απολαμβάνεις το φαγητό, χωρίς ζωικής προέλευσης τροφές.

Γιατί να είναι κανείς vegan; Είναι δύσκολο να γίνει κανείς; Τι εναλλακτικές έχω στα τυριά, τα αυγά; Από πού θα πάρω πρωτεΐνη; Χρειάζεται να ξοδέψω μια περιουσία; Είναι ασφαλής μια τέτοια διατροφή; Αυτές και πολλές ακόμη ερωτήσεις θα αποπειραθεί να απαντήσει η Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc στη χορτοφαγική διατροφή, σε ένα σεμινάριο στις 23/11 που θα μας κάνει να γνωρίσουμε και να εντρυφήσουμε στον βιγκανισμό.

Ταυτόχρονα, ο σεφ Στάθης Αλεξάνδρου θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά του και θα δημιουργήσει λαχταριστά πιάτα στο πλαίσιο της vegan διατροφής που έχουν τρελάνει την Αθήνα κι όλα αυτά σε ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά των Εξαρχείων, το Mystic Vegan.

Ετοιμαστείτε να μπείτε σε έναν cruelty free κόσμο διατροφής και γεύσης, που ταυτόχρονα κάνει καλό στην υγεία και το περιβάλλον, ενώ οι ειδικοί εγγυώνται ότι μπορεί να είναι πεντανόστιμος και κλείστε τη θέση σας άμεσα (κόστος 15 ευρώ/άτομο – απαραίτητη η κράτηση θέσης με προεξόφληση στο Mystic Vegan).

Info
Mystic Vegan
Εμ. Μπενάκη 76
210 3839500
στις 23/11, 19.00-21.00