Σκέψεις για νέα αναβολή του «Wonder Woman 1984»

wonder-woman-1984
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η τεράστια αβεβαιότητα στη βιομηχανία του κινηματογράφου έχει δημιουργήσει μεγάλους πονοκεφάλους στην Warner Brothers.

Η Warner Brothers μπορεί να σημείωσε τεράστια επιτυχία με την Wonder Woman το 2017, όμως η παραγωγή της πολυαναμενόμενης συνέχειας με την Gal Gadot στον ρόλο της Αμαζόνας της DC έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και πλέον είναι αβέβαιο πότε θα κυκλοφορήσει. Πριν από λίγες εβδομάδες το χολιγουντιανό στούντιο πήρε την απόφαση να αναβάλει την πρεμιέρα για τα Χριστούγεννα, όμως σύμφωνα με άρθρο του Deadline υπάρχουν σκέψεις για άλλη μια αναβολή.

Ανεξάρτητα με το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, η πανδημία του κορωνοϊού δεν αναμένεται να βελτιωθεί δραματικά το χειμώνα, οπότε οι ελπίδες της Warner Brothers για γεμάτους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων εξανεμίζονται. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στην Ευρώπη, όπου οι περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης εντατικοποιούνται.

Το άρθρο αναφέρει πως σε κάθε περίπτωση οι παραγωγοί θα αναγκαστούν να πάρουν την απόφαση για μια αναβολή σχετικά σύντομα, καθώς υπάρχει ο παράγοντας της διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως οι μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές εντατικοποιούν το promotion έξι εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου για μια τελική απόφαση.

Ένα εναλλακτικό ενδεχόμενο που φέρονται να εξετάζουν στην Warner είναι να περιορίσουν την προβολή του «Wonder Woman 1984» στις αίθουσες (εφόσον επιτραπεί η λειτουργία τους) στις 17 με 21 μέρες και στη συνέχεια να διαθέσουν την ταινία μέσω υπηρεσίας video-on-demand.