Το Basegrill Athens φέρνει τις περίφημες κοπές του (και) στη Γλυφάδα
Το διάσημο στέκι κρεατοφάγων στο Περιστέρι αποφάσισε να μην αφήσει παραπονεμένους όσους ζουν στα νότια.
Μόλις τέλειωσαν οι γιορτές, το Basegrill Athens των αδελφών Βαγγέλη και Σπύρου Λιάκου έκανε ένα ακόμη δώρο στους λάτρεις της κρεατοφαγίας, το opening νέου εστιατορίου στη Γλυφάδα, στις 8/1.
Μετρώντας πλέον 9 χρόνια παρουσίας κι επιτυχίας στο Περιστέρι, όπου φιλοξένησε και φιλοξενεί παρέες που απολαμβάνουν το καλό κρέας και τις premium κοπές του, αποφάσισε να αποκτήσει ένα «αδερφάκι» στα νότια, που θα φέρει τη φιλοσοφία και σε αυτό το κομμάτι της Αθήνας και θα γεμίσει τα πιάτα με επιλεγμένη πρώτη ύλη από εκτροφείς που περισώνουν ελληνικές φυλές οικόσιτων ζώων που υπήρχαν στην ελληνική γη ακόμη και 5000 χρόνια πριν.
Παρ’ όλο που το νέο Basegrill βρίσκεται πιο κοντά στη θάλασσα, συνεχίζει να αξιοποιεί μόνο το… αλάτι από αυτήν και να παρουσιάζει πιάτα με εκλεκτές κοπές και κρέατα, από ελληνικό μαύρο χοίρο και κρέας από αγελάδα της ελληνικής στεππικής φυλής της Κατερίνης, μέχρι σπιτικό λουκάνικο, μπριζολάκια, αλλαντικά και πολλά ακόμη, όλα διαλεχτά και ποιοτικά, με την εγγύηση των αδελφών Λιάκου.
Info
Basegrill Athens
Ζησιμοπούλου & Λαζαράκη
698 42 58 275