Η Μήλος μέσα από τα μάτια μιας διάσημης ολλανδής blogger

blogger-larissa-bruin-milos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΙΟΥ 2024

Τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στο επίκεντρο, ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, είτε με τηλεοπτικές παραγωγές, είτε με δημοσιεύματα, είτε με επισκέψεις διάσημων blogger και δημοσιογράφων από το εξωτερικό. Αυτή τη φορά, στο spotlight βρίσκεται η μήλος μετά την επίσκεψη δημοφιλούς blogger από την Ολλανδία.

Η Μήλος με την κυκλαδίτικη ομορφιά της, τις υπέροχες και πολλές παραλίες της και τη χαλαρή ατμόσφαιρά της αυτή την εποχή κατάφερε να μαγέψει την ολλανδή blogger Larissa Bruin που επισκέφτηκε το νησί με τον φωτογράφο Mohammed Dahaman και αποτύπωσαν το νησί με μαγικές φωτογραφίες. H Bruin είναι διαχειρίστρια  της ιστοσελίδας www.fromhatstoheels.com, η οποία απευθύνεται σε ηλικιακό κοινό 18+ με ενδιαφέρον ιδιαίτερα σε προτάσεις μόδας και οι followers της στο Instagram φτάνουν τους 80 χιλιάδες.

Τα σχόλια και των δυο ήταν πολύ θετικά μετά την ολοκήρωση του ταξιδιού, με την blogger να ενημερώνει συνεχώς το Instagram της με post και stories από το νησί. 

Να πούμε ότι πέρα από τα κρυστάλλινα νερά της, τους φιλικούς κατοίκους, την αρωματική κουζίνα της και το κυκλαδίτικο τοπίο της, η Μήλος φημίζεται και για τις προσεγμένες επιλογές διαμονής, αλλά και για τις αναρριχητικές της διαδρομές, για όσους θέλουν να ζήσουν το νησί σε βάθος -και σε ύψος. Η Δημοτική Αρχή Μήλου προωθεί και αυτή τη μορφή εναλλακτικού τουρισμού, με τις αναρριχητικές διαδρομές στο ακρωτήρι Βάνι και στον Προφήτη Ηλία (Γκρεμνά Καμπάνας) να προσελκύουν όσους θέλουν στις διακοπές τους και λίγη περιπέτεια. 

Το ταξίδι οργανώθηκε από το Δήμο Μήλου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και την MTC GROUP και έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης των last minute κρατήσεων.