The Duchess: Νέα 5άστερη επιλογή διαμονής στη Θηρασιά

thirasia-aria-hotels
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η ήσυχη γειτόνισσα της Σαντορίνης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο πρότζεκτ της Aria Hotels, το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων the Dutchess.

Η Θηρασιά φημίζεται για τη μαγευτική της ατμόσφαιρα, τα παραδοσιακά χωριά και την ηφαιστειακή της φύση, αποτελώντας μια πιο «ήσυχη» επιλογή στις Κυκλάδες, γειτονικά της Σαντορίνης. Ετοιμάζεται, μάλιστα, πλέον, να υποδεχτεί την άνοιξη του 2025 το The Duchess, το νέο πεντάστερο πρότζεκτ των Aria Hotels, της ελληνικής θυγατρικής εταιρείας του ομίλου Libra Group.

Με θέα τη μαγευτική καλντέρα της Σαντορίνης και το ηλιοβασίλεμα, αλλά και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, το the Dutchess θα αποτελέσει το ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε το μικρό νησί με τις μοναδικές παραλίες με τις θερμές πηγές, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που θα σας αποκαλύψει την αληθινή ομορφιά των Κυκλάδων. Οι διακοπές στη Θηρασιά, άλλωστε, είναι συνώνυμες με χαλαρούς ρυθμούς και γαλήνια ατμόσφαιρα, για την απόλυτη ξεκούραση.

Στο The Dutchess, λοιπόν, σας περιμένει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, αυθεντικής φιλοξενίας και απόλυτης χαλάρωσης μέσα από 12 πολυτελείς σουίτες, προσεκτικά σχεδιασμένες και με πανοραμική θέα στην καλντέρα και τα μαγευτικά χρώματα του αιγαιοπελαγίτικου ηλιοβασιλέματος.  Οι επιλογές για χαλάρωση και ευεξία είναι πολλές και διαφορετικές, από την εντυπωσιακή infinity pool, όπου οι γαλάζιες αποχρώσεις του νερού συναντούν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, μέχρι την υψηλή γαστρονομική εμπειρία που θα συναντήσετε στο εστιατόριο του The Duchess. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης χώρο spa, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ανακαλύψτε την ελληνική φιλοξενία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο The Duchess και αφεθείτε στη γοητεία της Θηρασιάς, ενός νησιού γεμάτο ιστορία, φυσική ομορφιά και ηρεμία.

Τα Aria Hotels, με περίπου 70 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, άμεσα συνυφασμένα με  την αυθεντική ελληνική εμπειρία, αποτελούν θυγατρική του ομίλου Libra Group, ενός ιδιωτικού, παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικού ομίλου, του οποίου 20 θυγατρικές έχουν περιουσιακά στοιχεία και δραστηριότητες σε σχεδόν 60 χώρες. Τα Aria Hotels είναι επίσης μία από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο, και η πρώτη στην Ελλάδα, που μισθώνει απευθείας τα εξαιρετικά καινοτόμα αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL). Σύντομα, οι επισκέπτες των Aria Hotels θα μπορούν να ταξιδεύουν πάνω από την μαγική καλντέρα με αεροσκάφη ALIA-250 eVTOL και να διασχίζουν την Ηπειρωτική Ελλάδα με έναν πιο οικολογικό, γρήγορο και προσιτό τρόπο, καθώς θα προσγειώνονται με ασφάλεια σε ένα από τα τέσσερα υπό κατασκευή vertiports των Aria Hotels που θα συνδέουν την Ελλάδα με τα νησιά.

Info
The Dutchess
Θηρασιά
(+30) 2102207686
[email protected]