Ψήφισε ο Matt Bellamy των Muse υπέρ του Brexit;

muse-2
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η φήμη κυκλοφόρησε σε πάρτι του CNN το βράδυ των αμερικανικών εκλογών.

Το αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος στην Μεγάλη Βρετανία σχετικά με την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίχασε την χώρα, με την επιστημονική και καλλιτεχνική κοινότητα να επικρίνει το Brexit. Αυτό είναι γνωστό. 

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter των Harry Cole και Jacob Stolworthy, δημοσιογράφων στις Sun και Independent αντίστοιχα, ο Matt Bellamy των Muse φέρεται να είχε ψηφίσει υπέρ του Brexit. Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν παρευρεθεί σε πάρτι του CNN για τις αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου, όπου εμφανίστηκε και ο Bellamy.

Όπως αναφέρει ο Stoworthy, η φήμη που κυκλοφορούσε στο πάρτι είναι ότι ο τραγουδιστής των Muse ψήφισε υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Ιούνιο, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Bellamy πρόσφατα είχε συναντηθεί με την ηττημένη των αμερικανικών εκλογών Hillary Clinton, την οποία και υποστήριξε.

Το περιοδικό ΝΜΕ επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου των Muse, το οποίο όμως αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των δύο δημοσιογράφων για το Brexit.