Ένα podcast για τη δύναμη του ταξιδιού από την KLM

klm
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η KLM εγκαινιάζει το δικό της podcast με μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Πώς θα σας φαινόταν να ακούσετε ένα podcast στο οποίο επιβάτες μιλούν για ένα ταξίδι που έχει αλλάξει τη ζωή τους; Αυτό ακριβώς είναι το The Journey που εγκαινίασε η KLM, η πρώτη αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιεί podcast για να παρουσιάσει τη δύναμη του ταξιδιού. To podcast είναι στην αγγλική γλώσσα και κάθε επεισόδιο εστιάζει σε ένα μόνο ταξίδι, μεταφέροντας τους ακροατές σε διάφορα μέρη του κόσμου, από τα χιονοδρομικά της Αλάσκας μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους του Νέου Δελχί.

Όπως δήλωσε η Natasha van Roode, επικεφαλής Marketing & Επικοινωνίας της KLM, "αυτό το podcast προσθέτει μια διαφορετική διάσταση στα ήδη υπάρχοντα κανάλια επικοινωνίας μας. Το podcast είναι ένα εξαιρετικό μέσο για το brand μας, καθώς κρατά τους ακροατές σε ενδιαφέρον για την κάθε ιστορία για 30 έως 40 λεπτά".

Η KLM εξακολουθεί να αναζητά την ξεχωριστή ιστορία ταξιδιού για το τελευταίο επεισόδιο του "The Journey". Μέσω του podcast.klm.com, ζητείται από τους ακροατές να μοιραστούν τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές ιστορίες.

Πώς λειτουργεί;
Οι ακροατές μπορούν να κάνουν εγγραφή στα podcast χωρίς κόστος μέσω του podcast.klm.com, όπου θα βρουν και πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα επεισόδια.  Επιπλέον, το The Journey θα είναι διαθέσιμο μέσω όλων των μεγάλων πλατφορμών podcast, συμπεριλαμβανομένων των Podcasts της Apple, του Spotify και του Google Play. Οι επιβάτες της KLM μπορούν επίσης να ακούσουν τα podcasts μέσα από τις επιλογές Inflight Entertainment που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.