Πλησιάζουν τα 100% Hotel Design Awards

ksenodoxeio-design
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του 2021, μας περιμένει η πιο εναλλακτική τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards.

Με σκοπό να παρουσιάσει ένα νέο διαδραστικό concept στα online events, η online τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards 2020 έρχεται την Παρασκευή 29/1 στις 18.00 και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τη διοργανώτρια εταιρία Demand Fairs&Media σε live streaming, θα διαρκέσει 2 ώρες με όλους τους φιναλίστ Live on Camera, ενώ θα προκύψει και ένα νέο Βραβείο από τη Ζωντανή Ψηφοφορία, το Special Digital Winner, και θα υπάρξει Special Guest Architect που θα μιλήσει για τα Design Trends του 2021.

Στην online τελετή, την οποία θα παρουσιάζει η Μαίρη Σφυράκη, θα συμμετάσχουν και μέλη της Κριτικής Επιτροπής που θα απονείμουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα βραβεία, πέραν των υποψηφίων για βράβευση που θα παρευρίσκονται ζωντανά με ανοιχτή κάμερα, ενώ εκτός από τα 100% Hotel Design Awards, θα απονεμηθούν και τα Bραβεία Περιπτέρου του 100% Hotel Show 2019 και θα ανακοινωθούν updates για την επερχόμενη διοργάνωση.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε κι εσείς την τελετή από το σπίτι σας, μπορείτε να εγγραφείτε ως attendee και να την παρακολουθήσετε κανονικά από το website, αλλά και από τα Social Media του 100% Hotel Show. Παράλληλα με το Live, θα μπορείτε μέσω ειδικού μηχανισμού να ψηφίσετε και το αγαπημένο σας έργο, για το νέο Βραβείο Special Digital Winner.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα εγγραφής, να πατήσετε το κουμπί «πάρτε το εισιτήριό σας» και να λάβετε το link παρακολούθησης στο email σας.

Info
100% Hotel Design Awards
29/1 στις 18.00