Ξεκινά το Greek Panorama

santorini-kalokairi-ellada
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σε online περιβάλλον δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα για το Greek Panorama, που θα αποτελέσει την πρώτη διεθνή virtual τουριστική έκθεση.

Ξεκινά σήμερα 21/1 η τουριστική έκθεση Greek Panorama από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Podimatas SA, μέσα από μια εξελιγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που θα δώσει την ευκαιρία στους εικονικούς επισκέπτες της να την απολαύσουν από κάθε σημείο του πλανήτη.

Με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που ξεπερνούν τις 70 χιλιάδες, από διάφορα μέρη όπως Πολωνία, Ρουμανία, Κύπρο, Ηνωμένες Πολιτείες κ.ο.κ., το Greek Panorama θα επιτρέψει στους εγγεγραμμένους επισκέπτες του να περιηγηθούν σε virtual τεχνολογικά εξελιγμένα περίπτερα, τα οποία θα αφορούν ελληνικούς προορισμούς και επιχειρήσεις τουρισμού.

Πέραν τούτου, στο πλαίσιο της έκθεσης, οι virtual επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν VR παρουσιάσεις, virtual εκδηλώσεις, σεμινάρια και ομιλίες, να δουν video και μπροσούρες, αλλά και να πραγματοποιήσουν real time συναντήσεις. Συν τοις άλλοις, με το virtual passport θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από προσφορές των εκθετών.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε 20 χώρες, ενώ η έκθεση θα λειτουργεί όλο το χρόνο, χτίζοντας σχέσεις και επαφές σε βάθος χρόνου, όσον αφορά τον τουρισμό. Να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση είναι της North Events και Travel Media Applications, Τ.Μ.Α., ενώ η έκθεση θα μεταδοθεί live στο facebook εδώ