Τρία νέα 5άστερα resort που σας υπόσχονται διακοπές βγαλμένες από όνειρο

mandarin-oriental-costa-navarino

Mandarin Oriental

ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Αν ο προϋπολογισμός σας το αντέχει, τα παρακάτω resort θα πάνε τις διακοπές σας σε επόμενο level πολυτέλειας και ξεκούρασης.

Pnoé Breathing Life, Ηράκλειο Κρήτης
Το ολοκαίνουργιο 5* resort της ΜΚ Hotel Collection βάζει την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του και ο στόχος του είναι να μας συστήσει μια ολιστική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας. Μόλις 13 λεπτά μακριά από την πόλη του Ηρακλείου και 7 λεπτά από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, το Pnoé Breathing Life είναι ένα adults-only resort το οποίο αποτελείται από 60 σουίτες, καθεμία με ιδιωτική πισίνα. Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο κι επειδή η χαλάρωση είναι το ζητούμενο σε ένα τέτοιο resort, οι ήπιοι χρωματικοί τόνοι, η ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος, η πανοραμική θέα στη θάλασσα την εγγυώνται, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του ξενοδοχείου. Στον εντυπωσιακό χώρο του Pnoé Spa, θα ανακαλύψετε μια σειρά signature θεραπειών με παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, όπως οι Zerobody, Hyperbaric Oxygen Therapy και Breathwork Therapy, ένα bespoke Detox Ritual αλλά και προσεγμένες θεραπείες προσώπου. Πριν ή μετά τη χαλάρωσή σας, η εξερεύνηση της αυθεντικής Κρήτης επιβάλλεται. Γι' αυτό και οι Journey Planners του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας για να προτείνουν αυθεντικές εμπειρίες, ξεχωριστές διαδρομές και προτάσεις για να ανακαλύψετε το νησί με την απόλυτη άνεση. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλοσοφία του Pnoé Breathing Life κατέχει και η γαστρονομία με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Thymises by Peskesi και Αnása να αποτίουν φόρο τιμής στις κρητικές και μεσογειακές γεύσεις. Το Uranos Rooftop Bar υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις των κοκτέιλ και του fine drinking με εξαιρετικές προτάσεις του έμπειρου mixologist, ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν μία ποικιλία από πούρα και γεύσεις ναργιλέ, θα βρουν μία ευρεία γκάμα επιλογών. Παράλληλα, το Aeri Pool Bar για χαλαρωτικές στιγμές δίπλα στην πισίνα καθώς και η παραλία του ξενοδοχείου είναι τα ιδανικά σημεία για την απόλυτη καλοκαιρινή ραστώνη κάτω από τον κρητικό ήλιο παρέα με δροσερά cocktails, smoothies και smobies. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Mandarin Oriental, Costa Navarino, Μεσσηνία
Η νέα ξενοδοχειακή προσθήκη στην ήδη αναβαθμισμένη περιοχή της Μεσσηνίας, το Mandarin Oriental, Costa Navarino, συστήνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απαράμιλλη φιλοξενία του διεθνούς ξενοδοχειακού Ομίλου. Το ειδυλλιακό, πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στην Costa Navarino και είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου και πάνω σε μια όμορφη παραλία με θέα σε ένα από τα πιο παρθένα μέρη της Μεσογείου. Στοχεύει σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία επιστροφής στη φύση, με μαγευτικές εικόνες από τη μεσσηνιακή γη και τα καταγάλανα νερά, αλλά και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Εκεί σας περιμένουν 99 κομψές, φωτεινές σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρες βεράντες σε φυσικές αποχρώσεις της τερακότας με νότες από ενδημικά μεσογειακά φυτά και κομψές πινελιές χρωμάτων. Η διακόσμηση υμνεί την αρχιτεκτονική και του 19ου αιώνα αντικατοπτρίζοντας τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, που δίνουν την έμπνευση για μοτίβα και ξυλόγλυπτα. Η γαστρονομία, αλλά και η ευεξία βρίσκονται σε πρώτο ρόλο, με πέντε εστιατόρια και μπαρ να επαναπροσδιορίζουν τις αυθεντικές ελληνικές παραδόσεις, αλλά και με το Spa του Mandarin Oriental, Costa Navarino μια όαση αναζωογόνησης με θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς εμπνευσμένες από τα παραδοσιακά rituals του Ομίλου από την Άπω Ανατολή και την πλούσια χλωρίδα της Ελλάδας. Το Mandarin Oriental Costa Navarino δέχεται κρατήσεις από τις 15 Αυγούστου 2023 κι έπειτα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ajul Hotel & Spa Resort, Χαλκιδική
Άνοιξε στα μέσα Μαΐου και φέρνει «αστραφτερό» αέρα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, βάζοντας ένα μεγάλο στοίχημα ως το πιο μεγαλεπήβολο έργο της Zeus International. Το νέο ξενοδοχείο, που αποτελεί και το πρώτο μέλος των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη, ενώ είναι καρπός συνεργασίας της Zeus με τη Wyndham Hotels & Resorts, βρίσκεται σε μια τοποθεσία πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο έξω από την Αγία Παρασκευή, η οποία από μόνη της αποτελεί φυσικό αξιοθέατο, με τα πευκοδάση, τα ιαματικά λουτρά της και τα κρυστάλλινα νερά της. Και τα 171 δωμάτιά του έχουν sea and forest view για να μην μένει κανείς παραπονεμένος –αν και δεν θα έμενε ούτως ή άλλως, καθώς όλα τα είδη δωματίων του είναι μεγαλύτερα από οποιοδήποτε άλλο resort. Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου σίγουρα βρίσκονται πιο κοντά στον παλμό του, κατεβαίνοντας, όμως, προς τα bungalows και τις σουίτες, το Ajul μετατρέπεται σε ένα «χωριό»-ησυχαστήριο. Στις περισσότερες επιλογές δωματίων θα έχετε και μια ιδιωτική πισίνα μπροστά στα πόδια σας, αλλά ακόμη κι αν δεν συμβαίνει αυτό, η κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα μακροβούτια σας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και το πράσινο του λόφου. Εκεί θα βρείτε και το bar του για καφέ, κοκτέιλ και beach bites, σε περίπτωση που θέλετε να περάσετε πολλές ώρες σε idle mode μπροστά στην πισίνα. Αν, ωστόσο, είστε πιο δραστήριοι, το Ajul Hotel & Spa Resort έχει φροντίσει και γι’ αυτό με γήπεδα τένις, μπάσκετ, beach volley, μαθήματα γιόγκα, adventure park με μαθήματα τοξοβολίας και τοίχο αναρρίχησης, αλλά και υπαίθριες δραστηριότητες τύπου ποδηλασία ή πεζοπορία, όπως και θαλάσσια σπορ. Κι αν η επαφή με τη φύση και τη θάλασσα σας ταιριάζει περισσότερο, μεταφέρετε τις βουτιές σας στην παραλία κάτω από το ξενοδοχείο. Στο Spa & Fitness center, που αξιοποιεί τα ευεργετικά νερά, μαζί με φυσικές θεραπείες, μπορείτε να χαλαρώσετε για μασάζ και θεραπείες, ενώ για φαγητό, σας περιμένει κάποιο από τα 3 εστιατόρια του ξενοδοχείου: το Infinity για μπουφέ και φαγητό δίχως αύριο, όπως και για τον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου, το Ambrosia για ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις και το Thimari για πιο ελληνικά comfort πιάτα και παραδοσιακές καταστάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]