3 ξενοδοχεία για ρομαντική διαμονή με τζακούζι από 65 ευρώ

tzakouzi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Αν μη τι άλλο, λίγο υδρομασάζ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πόσο μάλλον αν είναι για… δύο.

Πορταριά Πηλίου, Ξενοδοχείο Πελίας, από 82 ευρώ/βραδιά
Η Πορταριά είναι ένα από τα άκρως γραφικά και ρομαντικά χωριά του Πηλίου, με υπέροχες επιλογές διαμονής και ό,τι πρέπει για βόλτες στα στενά της. Στη γραφική πλατεία της, το Pelias Hotel, σε υψόμετρο 650 μέτρων σας περιμένει για να χαλαρώσετε με υδρομασάζ και τζάκι που διαθέτουν κάποια από τα δωμάτιά του, με παραδοσιακό πρωινό και όμορφη αυλή για ξεκούραση στη φύση. Αν θελήσετε να κάνετε μια πιο κοσμοπολίτικη βόλτα στο Βόλο, θα χρειαστεί να διανύσετε περίπου 12 χιλιόμετρα, ενώ αν θέλετε να παίξετε με το χιόνι, το χιονοδρομικό απέχει 12 χιλιόμετρα. Εναλλακτικά μπορείτε να παραμείνετε στην Πορταριά, να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις και να πάτε μια βόλτα και στην κοντινή Μακρινίτσα.

Γαλαξίδι, Epavlis Boutique Galaxidi, από 128 ευρώ

Μια βόλτα στην παραλία του Γαλαξιδίου αρκεί για να ερωτευτείτε ξανά με φόντο αυτή την ιδιαίτερη ομορφιά, με τα τεράστια πέτρινα αρχοντικά και τα λιθόστρωτα δρομάκια που θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο. Το γραφικό Γαλαξίδι, με τις υπέροχες αυλές στρωμένες με βότσαλα, τα εντυπωσιακά καπετανόσπιτα και τα παραλιακά ταβερνάκια είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για το Σαββατοκύριακο. Μετά τις βόλτες σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο Epavlis Boutique Galaxidi, να χαλαρώσετε στο υδρομασάζ του και στο τζάκι και να απολαύσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και το ταίρι σας.

Κύμη, Archontiko Kymis Boutique Hotel, από 65 ευρώ/βραδιά

Στην ήσυχη Κύμη της Εύβοιας, με την όμορφη αρχιτεκτονική και την πυκνή βλάστηση, η απόδρασή σας θα έχει σίγουρα αναζωογονητικό αέρα. Εκεί θα νιώσετε την απόλυτη ηρεμία για να απολαύσετε τον/τη σύντροφό σας και το Archontiko Kymis Boutique Hotel σίγουρα θα φροντίσει γι’ αυτό, με την ιδιαίτερη διακόσμησή του με χειροποίητα επίπλα, με την τοποθεσία του ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, με τη θέα στο Αιγαίο ή στο βουνό και φυσικά με το υδρομασάζ του που θα είναι ο ιδανικός επίλογος της ημέρας.