Άνοιξε το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

cora-hotel-and-spa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2024

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσόρισε τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές πριν λίγες ημέρες.

Από την 1η Μαΐου, τo Cora Hotel & Spa έχει ανοίξει τις πόρτες του με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality. Το πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του στην Άφυτο, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην εμπειρία της φιλοξενίας. Με έμπνευση από την ελληνική λέξη «κόρα», πυρήνας, το Cora Hotel & Spa αναδεικνύει την βαθιά πνευματική κληρονομιά της περιοχής και αποτείνει φόρο τιμής στη γενέτειρα του αρχαίου φιλοσόφου Αριστοτέλη.

Η τοποθεσία του είναι σημαντικό μέρος της ατμόσφαιράς του, αφού είναι χτισμένο σε ένα κατάφυτο λόφο με θέα τη θάλασσα και απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον. Εκεί σας περιμένουν 181 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, 48 εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι, 3 πισίνες και παραλία.

Ο καταξιωμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης υπογράφει τα μενού στα τρία εστιατόρια και τέσσερα μπαρ, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε γαστρονομικές εμπειρίες. Στα highlights, το εστιατόριο Apiro με θέα στο απέραντο γαλάζιο, προσφέρει σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, ενώ το βράδυ θα απολαύσετε εξαιρετική περουβιανή-ιαπωνική κουζίνα. Κι αν το ιταλικό είναι η αδυναμία σας, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Delizia για casual dining με δημοφιλή ιταλικά πιάτα.

To Cora Hotel & Spa υπόσχεται και στιγμές χαλάρωσης στο spa του, σε ένα χώρο με φυσικό φως και θέα στο απέραντο γαλάζιο, ιδανικό για ένα ταξίδι αναζωογόνησης και εσωτερικής γαλήνης. Το εξοπλισμένο γυμναστήριο και οι δραστηριότητες ευεξίας στη θάλασσα προσφέρουν μια όαση ψυχικής ανάτασης.

Κι αν έχετε έφηβους άνω των 12 ετών στην οικογένεια, το ξενοδοχείο τους καλωσορίζει στο Teens Club, με πληθώρα επιλογών διασκέδασης: πεζοπορίες με συνοδό, survivor games, beach soccer.

Και οι μεγαλύτεροι, όμως, μπορείτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες με εκδρομές με γιοτ, οινικές ξεναγήσεις, πεζοπορίες και συναρπαστικές επισκέψεις στο Πάρκο του Αριστοτέλη, στη γενέτειρα του γνωστού φιλοσόφου.

Info
Cora Hotel & Spa
Άφυτος, Κασσάνδρα – Χαλκιδική
Email: [email protected]
Κρατήσεις: +30 2374020935