Olvos Koufonisia: Υπέροχες στιγμές πολυτέλειας στις Μικρές Κυκλάδες

olvos-koufonisia
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2024

Η διαμονή στο Άνω Κουφονήσι αποκτά ενδιαφέρον, με την είσοδο του ξενοδοχείου Olvos Koufonisiaτο οποίο εγγυάται ονειρεμένες διακοπές.

Με υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και τιρκουάζ χρώματα, ποικίλες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση και πολύ νέο κόσμο να το επιλέγει για διακοπές, το Άνω Κουφονήσι αποτελεί τα τελευταία χρόνια hot προορισμό στις Κυκλάδες, για όσους αναζητούν μικρές αποστάσεις και ευκολία στις μετακινήσεις.

Σε αυτό το μαγευτικό περιβάλλον, το Olvos Koufonisia  αποτελεί μια νέα προσθήκη διαμονής στο νησί, φέρνοντας φρέσκο αέρα λιτής πολυτέλειας για όσους θέλουν να απολαύσουν στο έπακρο τις διακοπές τους. Το Olvos Koufonisia αποτελεί μέλος της Olvos Collection, του boutique hotel brand της SWOT Hospitality, συνώνυμο της πολυτέλειας και των προσωποποιημένων εμπειριών .

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας
Φωλιασμένο στην καρδιά των Μικρών Κυκλάδων, στη Χώρα, την καρδιά του Άνω Κουφονησίου, και μόλις 90 μέτρα από την παραλία, το Olvos Koufonisia, είναι σε ιδανικό σημείο για τις εξορμήσεις σας στο νησί, το οποίο μπορείτε να γυρίσετε με καραβάκι ή ακόμη και με τα πόδια, λόγω του μικρού μεγέθους του. Εκεί θα βρείτε 55 όμορφα ανακαινισμένα δωμάτια με το λευκό και τις παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν, με την άνεση και την καλοκαιρινή κομψότητα που επιζητούν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες που επιλέγουν τα Κουφονήσια για τις διακοπές τους. Διαθέτει εξωτερική πισίνα για να συνεχίσετε τα μακροβούτια μετά τη θάλασσα, καταπράσινους κήπους και έχει δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλαρές διακοπές στον εξωτικό αυτό παράδεισο με την αυθεντική ομορφιά των Κυκλάδων.   

Η Μεσόγειος στο πιάτο
Κι επειδή το φαγητό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποδράσεις, στις διακοπές σας στο Olvos Koufonisia θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα γευστικό ταξίδι με πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα που έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης. Το εστιατόριο Marma βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον που ανεβάζει επίπεδα τη γευστική εμπειρία και βάζει στόχο να την αναδείξει, ως ένα σημαντικό κομμάτι της καλοκαιρινής απόδρασης. Δοκιμάστε υπέροχα, δημιουργικά πιάτα με τη φρεσκάδα της εποχής και τα αρώματα της Μεσογείου.

Το καλοκαίρι στο Olvos Koufonisia είναι fun
Αν θέλετε να προσθέσετε έξτρα δραστηριότητες χαλάρωσης και αναζωογόνησης στις διακοπές σας, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γιόγκα ή πιλάτες δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Olvos Koufonisia. Κι αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε τα γειτονικά νησιά, υπάρχει η δυνατότητα κρουαζιέρας στο νησί της Κέρου ή στους γειτονικούς παραδείσους της Νάξου, του Κάτω Κουφονησίου, της Σχοινούσας και της Ηράκλειας. Εναλλακτικά, νοικιάστε ένα ποδήλατο για να εξερευνήσετε χαλαρά το τοπίο του νησιού με αυτονομία ή λάβετε μέρος στις πεζοπορίες που διοργανώνονται.

Το καλοκαίρι στα Κουφονήσια φέτος θα είναι σίγουρα διαφορετικό και αναβαθμισμένο, με το Olvos Koufonisia να έχει το ιδανικό καλοκαιρινό πλάνο διαμονής για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Info
Olvos Koufonisia
+30 22850 74067/+30 6936585980
 E-mail: [email protected]
@olvos_koufonisia

Για κεντρικές κρατήσεις και πληροφορίες:
E-mail: [email protected]
Tel: +30 216 8082950
Website: www.olvoscollection.com