Ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία της Μαρίας Κάλλας και του κινηματογράφου

torino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Μία βόλτα «μετά μουσικής» στη «Γη του Κόκκινου Κόμη» έρχεται από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Melodrakma Universal το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2024.

Ένα διαφορετικό ταξίδι στη γειτονική Ιταλία ετοιμάζει η Melodrakma Universal για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και το φθινόπωρο, με έμφαση στη μουσική και το σινεμά. Μία πενθήμερη βόλτα στη «Γη του Κόκκινου Κόμη», του Λουκίνο Βισκόντι, μια βόλτα μετά μουσικής στο Τορίνο, στο Μιλάνο, στο Κόμο, στη Γένοβα, στο Πόρτο Φίνο.

Ο Γιάννης Λυμτσιούλης, Διευθυντής της Melodrakma Universal, εμπνεύστηκε κι οργάνωσε ένα πέρασμα σε μια από τις πιο κομψές περιοχές της Ιταλίας: Ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα στη ματιά του Βισκόντι στα πράγματα μέσα απ’ το σινεμά του και στο πέρασμα της Μαρίας Κάλλας απ’ την καριέρα και τη ζωή του.

Πέντε ημέρες παντρεύεται το Σινεμά και το Λυρικό θέατρο, το κρασί και το φαγητό υψηλών απαιτήσεων. Η διαδρομή περιλαμβάνει Μιλάνο, Τορίνο, Κόμο, Μπέρτα, Κάστρο Grinzane Cavur, Γένοβα, Πόρτο Φίνο, καθώς και πέρασμα από το Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο κι απ' τη Σκάλα του Μιλάνου, έτσι όπως η Melodrakma το καταλαβαίνει. 

«Μέσα σε πέντε ημέρες αποκαλύπτουμε κι ανακαλύπτουμε έναν κόσμο μακρινό, γεμάτο συμβολισμούς αρχαίους και μακρινούς, αλλά για κάποιο λόγο οικείους μέσα μας. Λόγος, Σιωπή, Μουσική, Χώρος και Χρόνος μίας κάποιας Μνήμης του καθενός», σημειώνει ο κ. Λυμτσιούλης.

Για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2024, έχουν προγραμματιστεί οι εξής αναχωρήσεις: 10-14 Ιουλίου, 7-11 Αυγούστου, 4-8 Σεπτεμβρίου, 2-6 Οκτωβρίου και 22-26 Οκτωβρίου. 

Info
Melodrakma Universal, Travel with Art
210-5241960
[email protected]