Πώς θα είναι το καλοκαίρι στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International;

voyager-of-the-seas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Κατέπλευσε πριν λίγες ημέρες για πρώτη φορά στον Πειραιά για τη φετινή σεζόν και υπόσχεται το πιο πολυτελές καλοκαίρι εν πλω.

Η κρουαζιέρα για το 2024 φαίνεται να ετοιμάζεται για νέα ρεκόρ, προσφέροντας διακοπές με όλες τις ανέσεις και με πολλούς, διαφορετικούς σταθμούς. Το κάθε κρουαζιερόπλοιο έχει φυσικά τις δικές τις παροχές και το Voyager of the Seas της Royal Caribbean International, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά, είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτά που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τι περιμένει τους επιβάτες του Voyager of the Seas 
Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο που ανακαινίσθηκε το 2019 ανήκει στην κλάση Voyager, έχει μεικτή χωρητικότητα 137.276 τόνων, μήκος 310 μέτρα, 15 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.600 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες. Στα highlights του πλοίου βρίσκονται ο προσομοιωτής surf, το παγοδρόμιο, ο τοίχος αναρρίχησης και το mini golf. Στην κατηγορία Voyager εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η εμβληματική Royal Promenade, ο γεμάτος ζωή πεζόδρομος που αριστερά και δεξιά του υπάρχουν καφέ, pubs, καταστήματα ενώ τα βράδια φιλοξενεί θεματικά parties. Το πλοίο επιπλέον διαθέτει 3 πισίνες, 6 jacuzzi, 4 εστιατόρια όπου οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν χωρίς χρέωση, 3 θεματικά εστιατόρια, 9 μπαρ, video arcade, εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων, εξωτερική οθόνη κινηματογράφου, εμπορικά καταστήματα, καζίνο και conference center. Επίσης, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά και εφήβους.

Ταξίδια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο
Το φετινό καλοκαίρι, το Voyager of the Seas θα πραγματοποιήσει 3 κρουαζιέρες, στις 17 & 24 Ιουνίου και στις 19 Αυγούστου, 7 νυχτών από και προς τον Πειραιά με λιμάνια προσέγγισης την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα διανυκτερεύει, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, θα επισκέπτεται λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου, όπως τη Βαλέντσια της Ισπανίας, το Αιάκειο της Κορσικής, το Πορτοφίνο της Ιταλίας κ.ά. με λιμάνι αναχώρησης τη Βαρκελώνη ή την Τσιβιταβέκια. Επίσης, θα προσφέρει αναχωρήσεις από τον Πειραιά που θα καταλήγουν είτε στη Ραβέννα είτε στη Βαρκελώνη με στάσεις στους πιο όμορφους προορισμούς του Αιγαίου, του Ιονίου, της Αδριατικής και της Δυτικής Μεσογείου.

Το  καλοκαίρι του 2025 το Voyager of the Seas θα επιστρέψει στην Ελλάδα με παρόμοια δρομολόγια και μαζί με αυτό θα έρθει και το Brilliance of the Seas, κλάσης Radiance, το οποίο θα χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αναχώρησης. Από τέλη Μαΐου έως αρχές Αυγούστου 2025, το Brilliance of the Seas θα έχει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με 7νυχτα δρομολόγια που θα ξεκινούν και θα τελειώνουν στον Πειραιά και θα επισκέπτονται τη Σαντορίνη, το Μπόντρουμ και το Κουσάντασι στην Τουρκία και τη Λεμεσό στην Κύπρο.