Olvos Mykonos: Το νέο καλοκαιρινό καταφύγιο πολυτελείας με θέα τη Δήλο

olvos-mykonos
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στο Νησί των Ανέμων, το Olvos Mykonos υπόσχεται διακοπές με υπέροχα ηλιοβασιλέματα, κοσμοπολίτικη χροιά και φόντο τη μεγαλοπρέπεια του ιερού νησιού της Δήλου.

Με τα φώτα πάνω της κάθε καλοκαίρι, η Μύκονος είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του ελληνικού καλοκαιριού, συνδυάζοντας το λευκό των Κυκλάδων, με τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, τον κοσμοπολίτικο αέρα και τις πολλαπλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση. Το παζλ συνθέτει και η Δήλος απέναντί της στα δυτικά, ένα από τα σημαντικότερα νησιά του αρχαίου ελληνικού κόσμου, γενέτειρα του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος.

Με έμπνευση από αυτόν το σημαντικό τόπο της αρχαιότητας που διαφαίνεται στον ορίζοντα, το Olvos Mykonos, μέλος της Olvos Collection, του boutique hotel brand της SWOT Hospitality, συνώνυμο της πολυτέλειας και των προσωποποιημένων εμπειριών, έχει δημιουργήσει το ιδανικό καταφύγιο, για όσους θέλουν να ζήσουν το ρυθμό της Μυκόνου, αλλά ταυτόχρονα να επιστρέφουν στο πολυτελές ησυχαστήριό τους, ζώντας την καλοκαιρινή ραστώνη στο ιδανικό σκηνικό.

12 exclusive σουίτες για ονειρεμένες διακοπές
Στον Άγιο Στέφανο, μόλις 600 μέτρα από την Χώρα της Μυκόνου, ώστε να είναι σε βολική απόσταση από τον παλμό του νησιού, θωρακίζοντας ταυτόχρονα την ηρεμία των διακοπών, το Olvos Mykonos αποτελείται από 12 πολυτελείς σουίτες, εξοπλισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή υδρομασάζ και θέα στο Αιγαίο και στη Δήλο. Η χαλαρωτική τους διακόσμηση, οι σύγχρονες ανέσεις τους και οι εγκαταστάσεις τους σε μια υπέροχη τοποθεσία, εγγυώνται ειδυλλιακές διακοπές στο πιο hot νησί των Κυκλάδων. Κι επειδή η γυμναστική για πολλούς συνεχίζεται και στις διακοπές, δώστε της μια καλοκαιρινή πινελιά στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Olvos Mykonos Suites, όπου στην εξωτερική καμπάνα μπορείτε να απολαύσετε μια συνεδρία μασάζ, χαλαρώνοντας σώμα και πνεύμα.  

Μοναδικά, γευστικά ταξίδια με άρωμα καλοκαιριού
Στο Olvos Mykonos στεγάζεται το Orato, με ένα μενού εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουζίνα με επιρροές από την ελληνική, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε από το πρωί για πρωινό και στη συνέχεια για όλα τα γεύματα της ημέρας μέχρι το βράδυ για δροσερά και αρωματικά κοκτέιλ. Οι πιο ρομαντικοί, ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε την private dining εμπειρία The Delians, στο outdoor lounge με την συντροφιά των ατμοσφαιρικών firepits, με υπέροχες γεύσεις και εκπληκτική θέα στη Δήλο και το ηλιοβασίλεμα, που σίγουρα θα αποτελέσει το highlight του καλοκαιριού.

Για ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες
Εξασφαλίστε ότι το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστo με την πρόσβαση σε υπέροχες εμπειρίες. Προγραμματίστε εμπειρίες απόλυτης χαλάρωσης με ένα massage ή μια συνεδρία γιόγκα θα σας χαρίσουν την αναζωογόνηση που χρειάζεστε. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού ή ξεκινήστε μια εκδρομή με σκάφος για να ανακαλύψετε το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου.

Εξερεύνηση του τόπου
Αν σας αρέσει το ποδήλατο, η περιοχή είναι ιδανική για ποδηλασία και στο Olvos Mykonos θα έχετε τη δυνατότητα για ενοικίαση ποδηλάτου, προκειμένου να απολαύσετε το μέρος στο δικό σας χρόνο. Κοντά στο Olvos Mykonos θα βρείτε επίσης δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως την παραλία Αγία Άννα, την παραλία Άγιος Χαράλαμπος, αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου για ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο.

Σε έναν τόπο φτιαγμένο από φως και ατελείωτο μπλε, το Olvos Mykonos θα βάλει το τελικό λιθαράκι πολυτέλειας και άνεσης στο κυκλαδίτικο καλοκαίρι σας.

Info
Olvos Mykonos
+30 6936585980
E-mail: [email protected]
@olvos_mykonos

Για κεντρικές κρατήσεις και πληροφορίες:
E-mail: [email protected]
Tel: +30 216 8082950
Website: www.olvoscollection.com