Olvos Luxury Suites Santorini: Ρομαντισμός, ηλιοβασιλέματα και αρχιτεκτονική κομψότητα στην Οία

olvos-santorini
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στα βράχια της μαγευτικής καλντέρας, το Olvos Luxury Suites Santorini ανεβάζει επίπεδο την εμπειρία των διακοπών στη Σαντορίνη, προσθέτοντας ρομαντισμό, κομψότητα, πολυτέλεια και ηρεμία, ώστε να ανακαλύψετε το νησί όπως του αξίζει.

Κατέχοντας πάντα μια θέση στις λίστες με τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου, η Σαντορίνη με την ηφαιστειακή της αύρα ξέρει πώς να περιποιηθεί τους επισκέπτες της και να τους χαρίσει μια μαγική εμπειρία διακοπών που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Μέρος αυτής της φιλοσοφίας είναι σίγουρα και το Olvos Luxury Suites Santorini, μέλος της Olvos Collection, του boutique hotel brand της SWOT Hospitality, συνώνυμο της πολυτέλειας και των προσωποποιημένων εμπειριών, που από το 2021 μετρά 4 χρόνια πολυτελών και μοναδικών διακοπών. Η ευημερία το στυλ και η κομψότητα αποτελούν έμπνευση, τιμώντας την ονομασία του brand που προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «όλβος» που σημαίνει ευμάρεια. Με γνώμονα αυτό, το Olvos Luxury Suites Santorini αποτελεί έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και στυλ, ένα ησυχαστήριο όπου η άνεση συναντά την κομψότητα, η θάλασσα αγγίζει τον ουρανό και το κυκλαδίτικο λευκό αντανακλά τη λάμψη του αιγαιοπελαγίτικου φωτός.

3 σουίτες στην πιο προνομιακή τοποθεσία
Χτισμένο στα βράχια της πανέμορφης καλντέρας του νησιού, το Olvos Luxury Suites στη Σαντορίνη στεγάζει κομψές σουίτες στην προνομιακή τοποθεσία της γειτονιάς του Θόλου, μόλις 7 λεπτά από το κέντρο της Οίας. Η γραφική γειτονιά του Θόλου στη Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο γραφικά μέρη του χωριού, μια συνοικία που ξεχειλίζει από αυθεντική κυκλαδίτικη γοητεία, σε ένα σύμπλεγμα κατοικιών σκαρφαλωμένο ψηλά στον βράχο με θέα που κόβει την ανάσα, ασβεστωμένες κατοικίες, εκκλησάκια με μπλε θόλους και ανθισμένες μπουκαμβίλιες. Σε αυτό το πανέμορφο μέρος, με την πιο υπέροχη θέα στη θάλασσα και το ηφαίστειο, το Olvos Luxury Suites Santorini είναι ιδανικό για ζευγάρια που αναζητούν ηρεμία και πολυτέλεια, αλλά και για μικρές παρέες ατόμων που επιθυμούν κομψότητα στη διαμονή τους, σε σουίτες που διαθέτουν κοινή πισίνα υπερχείλησης αλλά και τζακούζι για την απόλυτη χαλάρωση. Η 180 Caldera Suite μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα, σε έναν χώρο μοντέρνο, κομψό και άψογα ενσωματωμένο στο κυκλαδίτικο περιβάλλον, με ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ ιδανική για μέχρι 3 άτομα είναι η Private Suite με φόντο το αιθέριο θαλάσσιο τοπίο του Αιγαίου. Κι αν είστε οι δυο σας, η Private Suite για δύο άτομα υπόσχεται στιγμές ρομαντισμού και γαλήνης, με το ιδιωτικό σας υδρομασάζ. Υπάρχει, ωστόσο, η δυνατότητα να νοικιάσετε ολόκληρη τη βίλα με τρεις αυτόνομους χώρους σε δύο επίπεδα και να ζήσετε τις πιο ονειρεμένες διακοπές της ζωής σας μαζί με τους αγαπημένους σας, άνετα, σε περιβάλλον μίνιμαλ κομψότητας με όλες τις ανέσεις.

Exclusive πινελιές με άρωμα καλοκαιριού και υπογραφή Olvos
Μαζί με τη διαμονή, οι exclusive εμπειρίες θα σας φέρουν πιο κοντά στην ομορφιά και τη μοναδικότητα της Σαντορίνης και το Olvos Luxury Suites Santorini έχει φροντίσει γι’ αυτό με πολλούς τρόπους:
Wine tour: Σαντορίνη χωρίς κρασί δεν γίνεται και ο καλύτερος τρόπος να το δοκιμάσετε και να το γνωρίσετε είναι να επισκεφτείτε ένα οινοποιείο της Σαντορίνης για μια βόλτα στους ηλιόλουστους αμπελώνες, όπου θα μάθετε τα μυστικά της παραδοσιακής οινοποίησης και θα ανακαλύψετε την αυθεντική γεύση του Ασύρτικου, του γλυκού Vinsanto και άλλων.
Απόδραση στη Θηρασιά: Ευκαιρία να γνωρίσετε το πανέμορφο γειτονικό νησί της Σαντορίνης, με την παρθένα φύση και τις νοσταλγικές παραδόσεις.
Βόλτα με πολυτελές ιδιωτικό σκάφος: Βουτήξτε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους από ένα πολυτελές σκάφος, επισκεφθείτε τα ηφαιστειακά αξιοθέατα της παράκτιας Σαντορίνης, τις ιαματικές πηγές, το ηφαίστειο τα γειτονικά νησιά και ζήστε μια εμπειρία ζωής με τους αγαπημένους σας.
Ιδιωτικό δείπνο: Μέσα από αυτή την exclusive εμπειρία θα έχετε την ευκαιρία να ξανασυστηθείτε με τη μεσογειακή κουζίνα μέσα από 3 εκλεπτυσμένα και νόστιμα μενού για να επιλέξετε, με κρασιά από τη Σαντορίνη και με το ηλιοβασίλεμα στο… πιάτο, σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό. Μην παραλείψετε, επίσης να δοκιμάσετε το πλωτό πρωινό στην πισίνα.
In-room spa και μασάζ: Διακοπές σημαίνει ξεκούραση και χαλάρωση και στο Olvos Luxury Suites Santorini θα βυθιστείτε στην αναζωογόνηση με μια ιδιωτική συνεδρία μασάζ με φόντο το Αιγαίο Πέλαγος και το εμβληματικό τοπίο της Σαντορίνης.
Αξιοθέατα: Αν μη τι άλλο, η Σαντορίνη είναι γεμάτη πράγματα να δείτε και να κάνετε, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε με τη βοήθεια του concierge του Olvos Luxury Suites Santorini. Από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, την τοποθεσία της Αρχαίας Θήρας και το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού στα Φηρά, μέχρι το χωριό Πύργος που είναι και πρώην πρωτεύουσα του νησιού, το Εμπορειό, το Ημεροβίγλι, το Ακρωτήρι και το εκπληκτικό χωριό της Οίας, όλα σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Απολαύστε μια υπέροχη διαμονή στο Olvos Luxury Suites Santorini με έκπτωση 15%, με την προσφορά να περιλαμβάνει πρωινό και να ισχύει για κρατήσεις και διαμονές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, χωρίς ελάχιστη διαμονή. Δείτε την προσφορά εδώ.

Info
Olvos Luxury Suites Santorini
+30 6999900157
E-mail: [email protected]
@olvos_luxury_suites

Για κεντρικές κρατήσεις και πληροφορίες:
E-mail: [email protected]
Tel: +30 216 8082950
Website: www.olvoscollection.com