Στο Vertigo Pool & Sunset Bar δίνουμε ραντεβού για μπάνιο, κοκτέιλ και bites με θέα την Αθήνα

vertigo-pool-bar Dia Dapadopoulou
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Νέα όαση στο St. George Lycabettus με την πόλη στο πιάτο μας καλεί για ξέγνοιαστες και δροσερές στιγμές φέτος το καλοκαίρι, στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείνοντας τα 50 του χρόνια, το St. George Lycabettus, άνοιξε για το καλοκαίρι τις πόρτες του και μας δίνει μια δροσερή πρόταση στο πλήρως ανακαινισμένο Vertigo Pool & Sunset bar στο rooftop του ξενοδοχείου.

Με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό και σε ανανεωμένο χώρο από την in-house αρχιτεκτονική ομάδα του ξενοδοχείου, υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Παπατριανταφύλλου, ο οποίος έχει μεταμνορφωθεί σε μια όαση δροσιάς, το Vertigo είναι έτοιμο να χτίσει αναμνήσεις για το φετινό καλοκαίρι, με εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, βουτιές στην πισίνα και κοκτέιλ και bites.
Ο  γνωστός interior designer, Carlos Mota από την Νέα Υόρκη, φρόντισε να φωτίσει το χώρο, επιλέγοντας το χρώμα του ήλιου ως βασικό, ακολουθώντας μοντέρνο σχεδιασμό, με κομψά και άνετα έπιπλα αλλά ταυτόχρονα όμορφα διαμορφωμένους και ευρύχωρους χώρους, διακοσμημένους με τοπικά φυτά και λουλούδια. Ένα περιβάλλον που εγγυάται σίγουρα την ξεκούραση και τη χαλάρωσή σας, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μενού του Vertigo Pool & Sunset Bar θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, από εκλεκτά δροσιστικά κοκτέιλ και απεριτίφ, μέχρι finger food bites και καλοκαιρινές αρωματικές γεύσεις που δημιουργεί ο executive chef, Στέφανος Παπανικολάου. Κι όλα αυτά, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ. Σημειώστε πως όλα τα μέλη του Vertigo έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις στις διάφορες παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο, όπως είναι η δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου αλλά και οι ειδικές τιμές στο spa και στις τιμές δωματίων.

Info
Vertigo Pool & Sunset Bar
St. George Lycabettus
Κλεομένους 2 Αθήνα
210 7416000