Ζήστε ένα διήμερο ευεξίας στην Τήνο με πολύ κρασί και μπόλικη τέχνη

anemos-tinos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

O ξενώνας Anemos στην Τήνο σε συνεργασία με την εικαστικό Αγγελική Συμεωνίδη διοργανώνει 3 ημέρες στο πανέμορφο κυκλαδονήσι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Ένας καλός τρόπος να αποχαιρετήσετε τον Ιούνιο είναι να «ξεκλειδώσετε» το δημιουργικό σας πνεύμα απολαμβάνοντας τις μοναδικές ομορφιές της Τήνου, σε ένα 3ήμερο (28-30/6) που θα έχει και τέχνη και κρασί και διασκέδαση και δημιουργία.

Η Τήνος, άλλωστε, με την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, τους διάσημους καλλιτέχνες της που έζησαν και εμπνεύστηκαν από αυτήν και την περίφημη αρχιτεκτονική των 600 περιστεριώνων - σήμα κατατεθέν του νησιού, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και γνώση. Στόχος του retreat είναι να ζήσετε μια καθηλωτική, αλλά και θεραπευτική εμπειρία μέσω της τέχνης και της έκφρασης, σε συνδιασμό με στιγμές απόλαυσης. 

Ο ξενώνας Anemos σκαρφαλωμένος στον λόφο του Αγίου Ιωάννη αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για αυτή την εμπειρία. Όλα τα δωμάτια έχουν ιδιωτικές βεράντες με απεριόριστη θέα στη θάλασσα του Αιγαίου. Εκεί θα απολαύσετε ηρεμία, άνετη διαμονή, υπέροχα σπιτικά πρωινά με τοπικά προιόντα απο το νησί και άφθονο τηνιακό κρασί δίπλα στην πισίνα. Ενδιάμεσα θα μυηθείτε στον κόσμο της ζωγραφικής τοπίου με 2ωρα εργαστήρια καθημερινά όπου η εικαστικός Αγγελική Συμεωνίδη θα σας καθοδηγήσει να απελευθερώσετε το δημιουργικό σας πνεύμα και ενδιάμεσα θα περιηγηθείτε σε έναν από τους διάσημους αμπελώνες των Κυκλάδων, όπου θα δοκιμάσετε ντόπιες ποικιλίες κρασιού σε ένα μαγευτικό περιβαλλον με τη συνοδία ντόπιων εδεσμάτων.

Πρόγραμμα
Παρασκευή:

14.00 καλωσώρισμα – τακτοποίηση
17.00-19.00 μάθημα ζωγραφικής
19.00 χαλάρωση στον ξενώνα(κρασί – εδέσματα)
Σάββατο:
09.30-11.30 πρωινό
11.30-13.30 μάθημα ζωγραφικής
13.30-16.30 ελευθερη ώρα για θάλασσα ή πισίνα
17.30-20.30 επίσκεψη στο οινοποιειο
Κυριακή:
09.30-11.30 πρωινό
11.30- 13.30 μάθημα ζωγραφικής
13.30 λήξη προγράμματος ελεύθερη ώρα
Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να γινουν μικρές διαφοροποιήσεις.

Τιμές & διαθεσιμότητες
Παρασκευή 28 – Κυριακή 30 Ιουνιου 2024
Ωρα έναρξης: Παρασκευή 14.00 και λήξης Κυριακή 14.00Τιμές:
360ευρώ/άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
320ευρώ/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
340ευρώ/άτομο στο Anemos stone house (χωρητικότητα 4άτομα)

Τι περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις στον ξενώνα Anemo με πρωινό.
  • 3 2ωρα μαθήματα ζωγραφικής (συμπεριλαμβάνονται ολα τα υλικά)
  • Κέρασμα με παραδοσιακά εδέσματα στον χώρο του ξενώνα
  • 3ωρη ξενάγηση σε οινοποιείο της Τήνου με γευσιγνωσία κρασιών και ντόπιους μεζέδες.
  • Μεταφορά απο και προς το οινοποιείο.
  • Δωρεάν κρασί καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στον ξενώνα
  • Δώρο έκπληξη κατά την αναχώρηση απο το νησί

Η Αγγελική Συμεωνίδη είναι εικαστικός και εκπαιδευτικός, απόφοιτη της σχολής Καλών Τεχνών με ειδίκευση στη ζωγραφική και με εξειδίκευση στο Art therapy μεσω των εικαστικών τεχνών. Διδάσκει σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες με 20ετή εμπειρία και είναι η δημιουργός του εικαστικού εργαστηρίου Οnthecanvas.

Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται επειχειρηματικά και εικαστικά στην Τήνο . Λάτρης του ελληνικού τοπίου και εμπνεόμενη απο τα τη θάλασσα και τις πολύχρωμες πλαγιές του «χειροποίητου» νησιού με το μοναδικό ελληνικό φως και την κυκλαδική του αρχιτεκτονική έχει εκθέσει αρκετές φορές την δουλειά της σε γκαλερι της Τήνου.

Είναι έτοιμη να μυήσει και εσας στην χρωματική αυτή παλέτα και να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απολαυσης και δημιουργίας σε έναν χώρο απολυτα εναρμονισμένο στο τοπίο.

Info
Retreat στην Τήνο
ξενώνας Anemos 
28-30/6