Ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης υποδέχτηκε το InterContinental Crete που μόλις άνοιξε τις πόρτες του

intercontinental-crete
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Το δεύτερο InterContinental στην Ελλάδα βρίσκεται στην Κρήτη και υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Άνοιξε μόλις τις πόρτες του αποτελώντας το μοναδικό InterContinental στην Κρήτη και το δεύτερο που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους. Το πολυαναμενόμενο InterContinental Crete είναι έτοιμο, λοιπόν, να φιλοξενήσει τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες, με στρατηγική τοποθεσία κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής του Αγίου Νικολάου και με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου,

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, το InterContinental Crete αποτελεί κοινό εγχείρημα των IHG Hotels & Resorts, Hines και Henderson Park, και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Y&T Daskalantonakis Knossians Group, συνδυάζοντας φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης με απαράμιλλη άνεση. 

Η τοποθεσία του είναι σίγουρα βολική, καθώς απέχει μόλις μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αποτελεί το κατάλληλο σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση του Αγίου Νικολάου αλλά και της ανατολικής Κρήτης. Διαθέτει 199 άνετα δωμάτια και φιλόξενες σουίτες, πολλές από τις οποίες έχουν ιδιωτική πισίνα και connected χώρους, προσφέροντας μία πληθώρα. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 3ΧΝ Architects και Diarchon Architects συνδυάζει αρμονικά σύγχρονη αισθητική με παραδοσιακές κρητικές επιρροές, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας με art curation από τη Νικομάχη Καρακωστάνογλου.

Προσεγμένη ελληνική κουζίνα με την υπογραφή του Executive Chef Νίκου Ρούσσου
Οι λάτρεις της γαστρονομίας και των προσεγμένων γεύσεων, στο InterContinental Crete θα απολαύσετε μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία με τρία εξαιρετικά εστιατόρια υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Executive Chef Νίκου Ρούσσου, με έμφαση στην ελληνική κουζίνα. 

Το εστιατόριο Knossos, με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, συστήνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινώντας την ημέρα με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού που περιλαμβάνει τοπικές κρητικές γεύσεις, συνεχίζει το μεσημέρι με ένα à la carte μενού, προσφέροντας ελαφριά γεύματα και κυρίως πιάτα που σερβίρονται είτε δίπλα στην πισίνα είτε στους κομψούς χώρους του. Το βράδυ, μεταμορφώνεται σε έναν πολυτελή χώρο, όπου θα απολαύσετε μεσογειακά και ελληνικά πιάτα με τα καλύτερα υλικά της κρητικής γης, που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία, συνοδεία εκλεκτής λίστας κρασιών. 

Το Zeus, το κομψό Lobby Lounge Bar του ξενοδοχείου, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Ανοιχτό από το πρωί έως τα μεσάνυχτα, το bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από premium ποτά, γλυκά και ελαφριά snacks. 

Το Minoan, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό roof του ξενοδοχείου με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία δίπλα στην πισίνα, με απρόσκοπτη θέα. Τέλος, οι λάτρεις των cocktails θα βρουν τον δικό τους παράδεισο στα bars του ξενοδοχείου, υπό την καθοδήγηση του αναγνωρισμένου πέραν των ελληνικών συνόρων, Bar Consultant, Ηλία Στεργιόπουλου, ο οποίος με 17 χρόνια πορείας στον χώρο της εστίασης, έχει συνεργαστεί με κάποια από τα πιο δημοφιλή bars της Ελλάδας. 

Ολιστική εμπειρία ευεξίας
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της ολιστικής ευεξίας, το Spa Center του InterContinental Crete ξεπερνά την απλή χαλάρωση, εστιάζοντας στο πνεύμα, το σώμα και το νου. Στο Spa Center, θα αφεθείτε στην απόλυτη αναζωογόνηση σε εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πέντε ιδιωτικές σουίτες περιποίησης, χαμάμ και σάουνα. Κι αν θέλετε να τηρήσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, το πλήρως εξοπλισμένο και με φυσικό φως γυμναστήριο σας παρέχει όλα όσα χρειάζονται.

Βusiness και leisure
Το InterContinental Crete έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των leisure  όσο και των business ταξιδιωτών. Πέρα από τις πολυτελείς επιλογές διαμονής και αναψυχής, το ξενοδοχείο διαθέτει δύο αίθουσες συνεδριάσεων τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό όχι μόνο για όσους επιθυμούν μια ήρεμη απόδραση αλλά και για ταξιδιώτες που αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο χώρο για συναντήσεις ή εκδηλώσεις.

Info
Intercontinental Crete
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη