King Jason Zante: Πλωτή διαμονή στο γαλάζιο της Ζακύνθου

king-Jason-zante
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Πριν λίγες ημέρες, το πολυσυζητημένο King Jason Zante άνοιξε τις πόρτες του προσκαλώντας τους επισκέπτες του σ’ένα ταξίδι ηρεμίας και αναζωογόνησης.

Η νέα και πιο πρόσφατη προσθήκη στην Exclusive Collection της Louis Hotels έρχεται από τη Ζάκυνθο και βρίσκεται μέσα μέσα σε καταπράσινους ελαιώνες στο πιο όμορφο σημείο του νησιού με θέα τον κόλπο του Τσιλιβί. Το King Jason Zante άνοιξε τις πόρτες του στις 29/6 και με την εξαιρετική μοντέρνα αρχιτεκτονική του, σκιασμένο από ντόπιες ελιές, αποτελεί έναν πλωτό φόρο τιμής στη μαγευτική δύναμη του νερού.

Το πολυαναμενόμενο, ολοκαίνουργιο πέντε αστέρων resort βρίσκεται σε έκταση 25.000 τ.μ. και περιβάλλεται από 10.000 τ.μ. γαλαζοπράσινου νερού, περικυκλωμένο από την μαγευτική ομορφιά της Ζακύνθου. Ένας παράδεισος designed for adults, που προσφέρει ένα ήρεμο καταφύγιο άμεσα συνδεδεμένο με τα φυσικά στοιχεία γύρω του. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά επιμελημένη για να εξασφαλίσει την απόλυτη άνεση και χαλάρωση, από τις εκλεπτυσμένες σουίτες μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση.

Τα ευρύχωρα δωμάτια χαρακτηρίζονται από τις απαλές αποχρώσεις του μπεζ και της άμμου. Τα ακατέργαστα και φυσικά υλικά συνδυάζονται αρμονικά με μαλακά ξύλα, δροσερές πέτρες και λινά υφάσματα, εμπνευσμένα από το τοπίο που τα περιβάλλει. Αυτή η κομψότητα δημιουργεί μια άμεση σύνδεση με το πάντα παρόν στοιχείο του νερού που κυματίζει σε όλο το θέρετρο. Οι Island σουίτες προσφέρουν γαλήνια διαμονή πάνω από το νερό με πλωτές εξωτερικές βεράντες, δίνοντας την αίσθηση ότι κυριολεκτικά πλέεις πάνω στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Στις Deluxe σουίτες, η εξαιρετική θεά και η σύγχρονη διακριτική γοητεία είναι σχεδιασμένες για χαλάρωση και ηρεμία.

Στο King Jason Zante, η γαστρονομία είναι επίσης προτεραιότητα. Από την αναβαθμισμένη Ανατολική Μεσόγειο στο Haroūb, που γιορτάζει την ιδιαίτερη κουζίνα του Λεβάντε, μέχρι τον ζωντανό κόσμο της περουβιανής κουζίνας στο Pisco, θα βρείτε γεύσεις που σας ταιριάζουν, ενώ στο στο εντυπωσιακό κελάρι κρασιών θα ανακαλύψετε το αγαπημένο σας κρασί.

Η φιλοσοφία του αργού τρόπου ζωής επεκτείνεται στον πυρήνα του Purai σπα, που βρίσκεται σε μια θεαματική τοποθεσία στο King Jason Zante. Ο χώρος προσφέρει ένα ξεκούραστο, προσεγμένο σχεδιασμό με φυσικά ακατέργαστα υλικά, απαλούς γήινους τόνους, συγχωνευόμενα με το νερό και το φως. Εκεί, προσφέρονται μια γκάμα από τεχνικές και θεραπείες που βελτιστοποιούν την ευεξία, εισάγοντας εύκολες νέες συνήθειες που μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα των επισκεπτών καθοδηγώντας τους να ανακαλύψουν τον δικό τους αργό ρυθμό μέσα από πρωινές διαλογιστικές ασκήσεις στους ελαιώνες, τελετές τσαγιού, γιόγκα και απαλή άσκηση.

Info
King Jason Zante
Ζάκυνθος
2695 044999