Luwian Athens Boutique Hotel: Το νέο ξενοδοχείο 4* στην καρδιά της Αθήνας είναι γεγονός

luwian-athens-boutique-hotel
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Η ασιατική κουλτούρα συναντά την ελληνική φιλοξενία.

Το Luwian Αthens Boutique Hotel βρίσκεται μόλις 200 μ. από την ιστορική πλατεία Ομόνοιας, προσφέροντας έτσι εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Στόχος του ξενοδοχείου 4* είναι η άνετη και προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής για όποιον το επιλέξει. 'Ετσι, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει στους χώρους του το αποτέλεσμα από τον συνδυασμό της ασιατικής κουλτούρας με την ελληνική φιλοξενία. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με σύγχρονες ανέσεις και καινοτόμες υπηρεσίες.

Τα 48 δωμάτια και η μία σουίτα που διαθέτει το ξενοδοχείο, προσφέρουν στον επισκέπτη Trussardi amenities, premium στρώματα και κλινοσκεπάσματα, διαδραστική TV, και σε επιλεγμένους τύπους δωματίου Smart Voice Control.

Στον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου  βρίσκεται το Bronze Restaurant, το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου με μοναδικό συνδυασμό Ασιατικών και Μεσογειακών γεύσεων.

Επίσης, σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του και το Bronze Rooftop Bar στον 9ο όροφο, με μοναδική θέα στην Ακρόπολη, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν δροσιστικά ροφήματα κατά την διάρκεια της ημέρας ή ένα από τα signature cocktail, κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό.

H ομάδα του Luwian Athens Boutique Hotel καλωσορίζει το κοινό και υπόσχεται μοναδική διαμονή και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.