Το Divani Apollon Palace & Thalasso κάνει πάρτι με οδηγό το φεγγάρι

divani-apollon-palace-thalasso GEORGE FAKAROS™ "UNIQUE IMAGIN
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Το Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει τον κύκλο ζωής των καλοκαιρινών φεγγαριών με 2 πάρτι κάθε μήνα, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας με DJ set από την Εύα Θεοτοκάτου.

Με πρωταγωνιστή το φεγγάρι και με έμπνευση από την αρχή και την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών φεγγαριών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, τα Divani Collection Hotels παρουσιάζουν ένα νέο concept, τα Moon Parties, στο καλύτερο σκηνικό της πόλης, την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Divani Apollon Palace & Thalasso. 

Αυτό το Σάββατο 6/7 θα γιορταστεί το ξεκίνημα και την Κυριακή 21/7 το τέλος ενός κύκλου που επαναλαμβάνεται αέναα και κάθε φορά μας δίνει ενέργεια για μια νέα αρχή, αλλά και την ολοκλήρωσή του.

Agis Peterson
Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο στο Divani Apollon Palace & Thalasso με την Εύα Θεοτοκάτου σε ένα 4ωρο πρόγραμμα με το unique music orientation Style DJ set της, με House & Eclectic inspirational electronic Music.

Στα 6 θεματικά πάρτι πρωταγωνιστούν η μουσική, ο χορός, ο έναστρος ουρανός στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αλλά και η απόλυτη μπύρα του καλοκαιριού Sol που θα συντροφεύσει αυτές τις μοναδικές βραδιές.

Save the dates:

Ιούλιος

Σάββατο 06.07 NEW MOON

Κυριακή 21.07 FULL MOON

Αύγουστος

Κυριακή 04.08 NEW MOON

Δευτέρα 19.08 FULL MOON

Σεπτέμβριος

Κυριακή 01.09 NEW MOON

Πέμπτη 19.09 FULL MOON

Info
Moon Parties@DivaniApollon Thalasso
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη
210 89 11 100
οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00