Η αίσθηση του Mandarin Oriental, Costa Navarino αποτυπώνεται σε ένα καφτάνι

mandarin-oriental-mary-katrantzou
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Μαίρη Κατράντζου, συνεργάζεται με το Mandarin Oriental, Costa Navarino και γίνεται η πρώτη Social Fan Ambassador του.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, καλωσορίζει με χαρά τη διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Μαίρη Κατράντζου, και μαζί σφραγίζουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια με ένα εντυπωσιακό καφτάνι, ειδικά σχεδιασμένο για τους επισκέπτες του Mandarin Oriental, Costa Navarino. Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, η Μαίρη Κατράντζου φέρνει στο προσκήνιο το ταλέντο της, χαρίζοντας στο Resort το χαρακτηριστικό στιλ και την κομψότητα που διακρίνουν τις δημιουργίες της, σε μια μοναδική στιγμή όπου η φιλοξενία συναντά τη μόδα.

Το exclusive καφτάνι της Μαίρη Κατράντζου
Μια αρμονική σύνθεση από κομψότητα και άνεση, το καφτάνι με την υπογραφή της Μαίρης Κατράντζου έχει δημιουργηθεί με δεξιοτεχνία και έμπνευση από το πολυτελές και ταυτόχρονα χαλαρό περιβάλλον του Resort και την αρμονική χρωματική παλέτα του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό κομμάτι που ενσωματώνει την πολυμορφία και τη διαχρονικότητα. Η χαλαρή γραμμή του αντανακλά το άνετο και προσεγμένο περιβάλλον του Mandarin Oriental, Costa Navarino, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους απαιτητικούς επισκέπτες του resort.

Μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η ενσωμάτωση του γνωστού συμβόλου του Mandarin Oriental, που δεν είναι άλλο από τη βεντάλια. Αυτό το στοιχείο συνδυάζεται μοναδικά με τα χρώματα της συλλογής Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 της Μαίρης Κατράντζου, επιλεγμένα για να συμπληρώσουν την παλέτα του brand. Το αποτέλεσμα είναι ένα ένδυμα που όχι μόνο αποτελεί ένα κομψό καφτάνι, αλλά και μία αξέχαστη ανάμνηση, υπενθυμίζοντας στους επισκέπτες τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν στο Resort.

Επιπλέον, το καφτάνι θα είναι διαθέσιμο προς αγορά στο Τhe Spa at Mandarin Oriental, Costa Navarino, με μέρος των εσόδων να διατίθεται υπέρ του φιλανθρωπικού οργανισμού “ΕΛΠΙΔΑ - Σύνδεσμος Φίλων του Παιδιού με Καρκίνο”.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Μαίρη Κατράντζου και το Mandarin Oriental, Costa Navarino παντρεύουν τη μόδα και τη φιλοξενία, αντιπροσωπεύοντας τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό της Ελλάδας και στηρίζοντας παράλληλα έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Info
Mandarin Oriental, Costa Navarino