Στο Anthea hotel της Τήνου θα απολαύσετε κυκλαδίτικη φιλοξενία και ελληνική τοπική κουζίνα

anthea-hotel-and-spa PANAGIOTIS_CHALKIAS
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς Κυκλάδες των τελευταίων χρόνων, το Anthea hotel υπόσχεται φροντισμένη διαμονή και καλό φαγητό για ατελείωτη ξεκούραση φέτος το καλοκαίρι.

Η Τήνος έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα για τα καλά επάνω της τα τελευταία χρόνια, τόσο όσον αφορά τον εγχώριο τουρισμό, όσο και για τους τουρίστες του εξωτερικού, με πολλά δημοσιεύματα να την καταχωρούν στα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, αλλά και της Ελλάδας. Οι επιλογές για διαμονή και φαγητό έχουν σίγουρα αυξηθεί, ωστόσο η ποιότητα παραμένει και το Anthea hotel στην παραλία Αγίου Φωκά είναι μια από τις αγαπημένες του νησιού.

Σχεδιασμένο ακολουθώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Τήνου, διαθέτει 25 δωμάτια και junior σουίτες σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στη Χώρα και σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Με καλαίσθητους και άνετους χώρους βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την αισθητική των Κυκλάδων, την οποία και υπόσχεται να σας μεταφέρει κατά τη διαμονή σας εκεί.

PANAGIOTIS_CHALKIAS
Γαστρονομικό ταξίδι στην ελληνική κουζίνα
Μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας του Anthea hotel είναι σίγουρα και η γαστρονομία, καθώς η Τήνος συνολικά φημίζεται για τα τοπικά της προϊόντα και το καλό φαγητό. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα γευτείτε σύγχρονη, εκλεκτή ελληνική κουζίνα βασισμένη σε σπιτικές νησιώτικες συνταγές, με γεύσεις που θυμίζουν σπιτική κουζίνα αφού ετοιμάζονται καθημερινά από μαγείρισσα του νησιού με φρέσκα λαχανικά εποχής και πρώτες ύλες κυρίως από την Τήνο και τις Κυκλάδες. Το ντόπιο κρέας φημίζεται για την ποιότητά του, όπως επίσης και τα μοναδικά τυριά που πρέπει να δοκιμάσετε.

PANAGIOTIS_CHALKIAS

Μουσακάς, μπριάμ, παστίτσιο, παραδοσιακή φουρτάλια με ντόπιο λουκάνικο, μπουρεκάκια με πέτρωμα, ζυμαρικά με γραβιέρα Τήνου, μελιτζάνες ιμάμ είναι μερικά από τα πιάτα που θα ευχαριστηθείτε στο εστιατόριο του Anthea hotel συνδυαστικά με προτάσεις κρασιών από τον τηνιακό αμπελώνα, σε ένα περιβάλλον που φέρνει τις Κυκλάδες στο πιάτο.

Κι αν θέλετε και λίγο υγρό στοιχείο, το μπαρ της πισίνας θα σας κακομάθει με δροσιστικά smoothies την ημέρα και ζωηρά κοκτέιλ το βράδυ.

PANAGIOTIS_CHALKIAS
Η αρμονία συνεχίζεται στο σπα
Στο Anthea Spa θα ολοκληρώσετε την εμπειρία των διακοπών σας με αίσθηση χαλάρωσης και ανανέωσης σε ένα χώρο ευεξίας που προσφέρει περιποιήσεις για πρόσωπο και σώμα με φυσικά προϊόντα. Παράλληλα μπορείτε να κάνετε μαθήματα Face & Body yoga καθώς και Art therapy με την Alice που θα μοιραστεί μαζί σας στιγμές αρμονίας κι ευεξίας.

To Anthea Hotel & Spa συνδυάζει όσα ονειρεύεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο όμορφο νησί της Τήνου προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία και φιλοξενία, με επίκεντρο τη χαλάρωση σε νησιώτικο φόντο.

Info
Anthea Hotel & Spa
Παραλία Αγίου Φωκά, Τήνος
22830 25021 
Facebook
Instagram