Elios Hill: Νέο resort στην Κρήτη για οικογενειακές, αλλά και ρομαντικές διακοπές

elios-hill
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας για κάθε ηλικία σας περιμένει στη Χερσόνησο, τόσο αν κάνετε διακοπές με την οικογένεια, όσο και αν θέλετε να αποδράσετε με στόχο την άνεση και τη χαλάρωση.

Αν ο προορισμός σας είναι η Κρήτη και συγκεκριμένα η Χερσόνησος και θέλετε να ζήσετε αυθεντική κρητική φιλοξενία, το Elios Hill, που άνοιξε φέτος τις πύλες του, σας περιμένει για μια υψηλών προδιαγραφών εμπειρία διαμονής. Χτισμένο σε έναν ήσυχο λόφο, το νέο resort 5 αστέρων αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημα της MK Hotel Collection και συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα και τη φυσική ομορφιά της περιοχής, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια, αλλά και για ζευγάρια που αναζητούν ένα ήρεμο καταφύγιο για τις διακοπές τους. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για τους λάτρεις της ποδηλασίας, με την περιοχή να είναι γνωστή για τις εξαιρετικές διαδρομές της, ενώ βρίσκεται κοντά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Κρήτης, όπως το παγκοσμίου φήμης γήπεδο γκολφ Crete Golf, το Ενυδρείο της Κρήτης και το αρχαίο μνημείο της Κνωσού. Στα 275 δωμάτια και σουίτες υψηλών προδιαγραφών, λιτής διακόσμησης με θέα στην κρητική φύση και το Αιγαίο Πέλαγος θα βρείτε την ηρεμία που αναζητάτε στις διακοπές και αν είστε μεγάλη παρέα ή οικογένεια, η Two Bedroom Suite σε έναν ευρύχωρο χώρο 38 τ.μ. με δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ένα άνετο καθιστικό θα χαρίσει άνεση στη διαμονή σας. 

Τρεις κουζίνες για όλα τα γούστα
Με τρία à la carte εστιατόρια, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε γευστικές προτάσεις που περιλαμβάνουν κρητικές, ασιατικές και μεξικάνικες επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, στο εστιατόριο Elios Hill προσφέρεται ένα πλούσιο μενού που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις, με βάση την αυθεντική κρητική κουζίνα και τη μεσογειακή παράδοση. Για ένα δείπνο που θα σας μυήσει στις κρητικές γεύσεις, το ρομαντικό περιβάλλον του Votano υπόσχεται να σας γοητεύσει με παραδοσιακές συνταγές για μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία του τόπου. Παράλληλα, το εστιατόριο Soleado θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του Μεξικού, προσφέροντας μια ποικιλία από αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα, με τα burritos, tacos και ensaladas να πρωταγωνιστούν. Για ένα ταξίδι στην ασιατική γαστρονομία μπροστά σε εκπληκτική θέα, το Taiyō προσφέρεται για μια εξαιρετική εμπειρία ασιατικής γευσιγνωσίας. Στο μενού περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, noodles με crispy duck, ενώ οι λάτρεις sushi μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία σειρά γευστικών προτάσεων. Στο Cloud Bar θα βρείτε ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον για να ολοκληρώσετε ιδανικά κάθε ημέρα των διακοπών σας με cocktails και δροσιστικά ποτά, ενώ τα τρία pool bars Wet Wet Bar, Cantina Bar και Selene Bar, εξασφαλίζουν δροσιστικά spots στην πισίνα.

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει
Το Waterpark του ξενοδοχείου είναι ένας παράδεισος διασκέδασης με συναρπαστικές τσουλήθρες και παιχνίδια που ικανοποιούν όλες τις ηλικίες. Οι πισίνες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια εξωτερική πισίνα για όλους, μια πισίνα μόνο για ενήλικες και μια παιδική πισίνα με παιχνίδια, παρέχοντας επιλογές για κάθε γούστο. Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται καθημερινά ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά εξασφαλίζουν ότι οι μικροί επισκέπτες θα είναι πάντα χαρούμενοι και απασχολημένοι. Παράλληλα, μπορούν να εξερευνήσουν και να παίξουν σε ένα ασφαλές και φανταστικό περιβάλλον στο playground του Elios Hill. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνεται ένα γήπεδο Mini Soccer 5 X 5, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία για τις οικογένειες, ενώ καθημερινά, η ομάδα του ξενοδοχείου με ποικιλία παιχνιδιών, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, εξασφαλίζει την ψυχαγωγία για όλους στο Kids Club και στο Teenager Room του Elios Hill.

Τελική χαλάρωση στο Drops Wellness & Spa
Στο Drops Wellness & Spa του ξενοδοχείου θα απολαύσετε μια ολιστική εμπειρία αναζωογόνησης με θεραπείες που εναρμονίζουν το σώμα και το πνεύμα. Μεταξύ των επιλογών, διατίθεται το Olivo Therapy, μια θεραπεία με άρωμα ελιάς, ενώ για τα ζευγάρια, το Hydrating Wellness for Two προσφέρεται ως η ιδανική πρόταση για να απολαύσετε μαζί στιγμές αναζωογόνησης. Στην πισίνα δίπλα από το spa, οι επισκέπτες θα βρείτε μία όαση για την απόλυτη χαλάρωση, ενώ τo σαλόνι ομορφιάς του Elios Ηill προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης με επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Παράλληλα, το γυμναστήριο του Elios Hill είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης. 

Info
Elios Hill
Χερσόνησος Κρήτη
2897 302222