Γνωρίστε την ιστορική Αθήνα με αφετηρία τη Μεγάλη Βρεταννία

megali-bretannia-ksenodoxeio
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ξεκινά μια σειρά από συναρπαστικές ξεναγήσεις στο ιστορικό κέντρο, με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Βατόπουλο, που θα σας συστήσει την Αθήνα αλλιώς.

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι στους δρόμους της Αθήνας ξεκινά για τους λάτρεις της ιστορίας, μέσα από μια σειρά περιπάτων με τίτλο «Γνωρίζοντας την Αθήνα: Από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Καρδιά της Πόλης», που ξεκινούν και καταλήγουν στο μεγαλόπρεπο ξενοδοχείο της Αθήνας, τη Μεγάλη Βρεταννία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος ηγείται των περιπάτων, με σκοπό να μας οδηγήσει στα μυστικά του ευρύτερου ιστορικού κέντρου. Μέσα από αυτούς, θα ανακαλύψετε νεοκλασικά κτήρια, γειτονιές του Μεσοπολέμου και της ανοικοδόμησης, κεντρικές λεωφόρους και γραφικά δρομάκια, πλατείες και εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας.

Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στους δρόμους της Αθήνας, που αναπτύσσεται παράλληλα με το ξενοδοχείο εδώ και ενάμισι αιώνα, προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση της πόλης, συνδυάζοντας την πρόσφατη ιστορική της διαδρομή με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Οι περίπατοι θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 11:00π.μ. και ελεύθερη είσοδο, με προκράτηση θέσης στο eventora.gr.

Info
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
από 15/9-6/10
Facebook και Instagram