Πεζοπορία με Πανσέληνο στην Πάρνηθα

active-sundays
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το φεγγάρι της Συγκομιδής θα φωτίσει την Αθήνα αλλιώς και η Πάρνηθα είναι το καλύτερο μέρος να το ζήσετε.

Και πανσέληνο και φθινοπωρινές θερμοκρασίες και την Αθήνα να αστράφτει στα πόδια σας υπόσχονται οι Active Sundays στην επόμενή τους περιπέτεια, η οποία περιλαμβάνει νυχτερινή πεζοπορία στην Πάρνηθα, υπό το φως του φεγγαριού. Ακόμη κι αν έχετε πάει πολλές φορές στην Πάρνηθα, η βραδινή πεζοπορία με τους Active Sundays θα σας συστήσει μια διαφορετική εμπειρία, πάντα με την πιο κεφάτη παρέα, με υψηλές, διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας, απαράμιλλη εμπειρία και γνώση, καθώς και με απόλυτη γνώση της περιοχής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα προλάβετε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ενώ στη συνέχεια θα απολαύσετε το ολόγιομο Φεγγάρι της Συγκομιδής με φόντο την Εύβοια και την Αθήνα στο πιάτο. Να σημειώσουμε ότι το Φεγγάρι της Συγκομιδής πήρε την ονομασία του από την περίοδο που μαζεύονται τα καλαμπόκια και πρόκειται για την πανσέληνο που βρίσκεται πιο κοντά χρονικά στην φθινοπωρινή ισημερία.

Η πεζοπορία έχει βαθμό δυσκολίας 2 και είναι κατάλληλη για όλους και για παιδιά με συνοδεία γονέων/πιστοποιημένου κηδεμόνα. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2024 μεσημέρι αν και εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια. Την ημέρα αυτή, μάλιστα, το φεγγάρι θα απέχει 357,286 χιλιόμετρα από τη Γη.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που την ημέρα της περιπέτειας επικρατούν συνθήκες τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή.

Info
Active Sundays@Πάρνηθα
Ώρα συνάντησης 18:45 και ώρα λήξης γύρω στις 22:00
κόστος 20 ευρώ/άτομο χωρίς μεταφορά