Πετάμε πάνω από την κοσμοπολίτικη Πάργα, ένα από τα highlights της Πρέβεζας

parga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Η νύμφη της Ηπείρου αφήνει πίσω της τις ορδές του Αυγούστου και μας καλεί σε μια από τις ομορφότερες εποχές να την επισκεφτούμε, με ηρεμία, ιδανικές θερμοκρασίες και μαγική αύρα Πρέβεζας.

Τη hot season του Αυγούστου, η Πάργα φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες με την πληρότητα των καταλυμάτων να αγγίζει πολύ υψηλά επίπεδα και τον κόσμο να κατακλύζει την παραλιακή περατζάδα της.

Αυτή την εποχή, ωστόσο, η πανέμορφη κωμόπολη της Πρέβεζας μοιάζει ονειρική, καθώς έχει απαλλαχτεί από τον υπερτουρισμό και είναι στη διάθεσή σας να ανακαλύψετε τις κοντινές και μακρινές παραλίες της, τα υπέροχα μέρη για φαγητό, το κάστρο της, τα πανέμορφα Σύβοτα που βρίσκονται σε απόσταση 27 χιλιομέτρων, αλλά και τον ποταμό Αχέροντα με όλη του την ιστορία.

Βουτήξτε στις κοντινές παραλίες όπως ο Βάλτος, το Κρυονέρι, το Πίσω Κρυονέρι, ο Λύχνος, το Σαρακίνικο και ο Αϊ Γιαννάκης και κάντε μια στάση για φαγητό στο Veneziano στο κέντρο της, αλλά και στον «Πατέρα» στο χωριό Αμμουδιά για φρέσκο ψάρι.

Διαβάστε περισσότερα για την Πάργα εδώ.

Θεόφιλος Μπάμπουλης/PointofView
Ο Θεόφιλος Μπάμπουλης, μέσα από το κανάλι του Point of View στο youtube μας βοηθά να απολαύσουμε όμορφα μέρη από ψηλά, ανακαλύπτοντάς το μεγαλείο τους από μια διαφορετική οπτική.