3 οικονομικές πτήσεις στην Ευρώπη για τα ταξίδια του Οκτωβρίου

boudapesti
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Σε περίπτωση που ονειρεύεστε ταξίδια στην Ευρώπη όσο μπαίνει το φθινόπωρο, αλλά δεν θέλετε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, δείτε τις πιο οικονομικές πτήσεις και κάντε τα σχέδιά σας.

Βουδαπέστη από €136 μετ’ επιστροφής
Η Βουδαπέστη είναι γνωστή για την εκπληκτική της αρχιτεκτονική, τα ιαματικά λουτρά και τον μαγευτικό Δούναβη, ενώ συνδυάζει πλούσια ιστορία με μοντέρνα γοητεία. Ο Οκτώβριος είναι εξαιρετικός μήνας για να την επισκεφτείτε, με ήπιο καιρό και λιγότερους τουρίστες. Υπάρχουν οικονομικές αεροπορικές εταιρείες όπως η Wizz Air και η Ryanair που προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές σε αυτή τη διαδρομή προκειμένου να γνωρίσετε την πανέμορφη πόλη, ενώ η Aegean Airlines προσφέρει επίσης άνετες απευθείας πτήσεις.

Μάλτα από €132 μετ’ επιστροφής
Μικρό αλλά ιστορικά σημαντικό νησί με όμορφες παραλίες, η Μάλτα χαρακτηρίζεται από αρχαία ερείπια αλλά και ζωντανές πόλεις όπως η Βαλέτα. Τον Οκτώβριο θα την απολαύσετε με ευχάριστο καιρό, ιδανικό για να εξερευνήσετε μέρη όπως η Blue Lagoon, διάσημο φυσικό αξιοθέατο που βρίσκεται στο μικρό νησί Κομίνο, ανάμεσα στα μεγαλύτερα νησιά της Μάλτας και της Γκόζο, και η Μντίνα, οχυρωμένη πόλη στα βόρεια, γνωστή για την πλούσια ιστορία της, την εκπληκτική αρχιτεκτονική της. Οι απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στη Μάλτα είναι διαθέσιμες από αεροπορικές εταιρείες όπως η Ryanair και η Malta Air, με χαμηλές τιμές που ξεκινούν από τα €132 για μετ’ επιστροφής.

Άμστερνταμ από €186 μετ’ επιστροφής
Το Άμστερνταμ είναι διάσημο για τα κανάλια του, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία (όπως το Μουσείο Βαν Γκογκ) και τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή. Το φθινόπωρο εκεί είναι μαγευτικό, με τα φύλλα να πέφτουν και  τον καθαρό αέρα να σας χαρίζει ενέργεια​, ό,τι πρέπει για βόλτες και ποδηλατάδες. Υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις από την Aegean Airlines, την KLM και άλλες αεροπορικές εταιρείες, με καλές προσφορές και με οικονομικές επιλογές.

Ελέγχετε συχνά πλατφόρμες ανεύρεσης πτήσεων καθώς οι τιμές μεταβάλλονται και ο Οκτώβριος προσφέρει συνήθως ανταγωνιστικές τιμές.