Η Εύβοια υποδέχτηκε το ανακαινισμένο Club Med Gregolimano

club-med-gregolimano
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή εγκαινίων παρουσία του Henri Giscard d’Estaing, Προέδρου του Club Med που ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Σε μία από τις πιο όμορφες ακτές της Εύβοιας από το 1977, στον Άγιο Γεώργιο της Αιδηψού, το Club Med Gregolimano, ανακαινισμένο πλέον, αναβαθμίζεται σημαντικά με μια επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ και διάρκεια υλοποίησης δύο ετών. Με θέα τη θάλασσα, ανάμεσα στο καταπράσινο πευκοδάσος και την παραλία, το Club Med Gregolimano, έπειτα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο, προετοιμάζεται για μια δυναμική σεζόν το 2025. Από watersports και αναζωογονητικές θεραπείες ευεξίας, καθώς και γαστρονομικές εμπειρίες στα ανακαινισμένα εστιατόρια Les Pleiades and Olea Gourmet Club, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα επιλογών για να απολαύσουν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η εν λόγω ανακαίνιση αύξησε τη δυναμικότητα του resort από 439 σε 497 δωμάτια, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα και βελτίωσε σημαντικά τις παροχές του. Οι κύριες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των deluxe beach rooms, καθώς και την αναβάθμιση των κεντρικών εγκαταστάσεων του resort, που περιλαμβάνουν τόσο τα δωμάτια όσο και τις εγκαταστάσεις ευεξίας και αθλητικών δραστηριοτήτων. Σε συνεργασία με τη Sothys δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος ευεξίας, προστέθηκαν μαθήματα yoga by Heberson και κατασκευάστηκαν γήπεδα padel. Επιπλέον, μια ολοκαίνουργια πτέρυγα δωματίων στην καρδιά του πευκοδάσους, η οποία πλαισιώνει τη Zen Swimming Pool, συμπληρώνει τις υπάρχουσες επιλογές με την προσθήκη Beach Bar. Παράλληλα, το Mini Club μεταφέρθηκε κοντά στα γήπεδα τένις για ευκολότερη πρόσβαση. Ο σχεδιασμός της επέκτασης που έγινε από την Αφροδίτη Καρτελιά και Πρόεδρο της TechKM S.A. αποτυπώνει τον ελληνικό τρόπο ζωής, από τον οποίο άντλησε έμπνευση ο interior designer Jean Philippe Nuel που επιμελήθηκε τους εσωτερικούς χώρους.

Το έργο αποτελεί μέρος της ευρύτερης παγκόσμιας στρατηγικής του Club Med για στροφή προς πιο πολυτελείς εμπειρίες διαμονής και στόχος είναι να διασφαλιστεί μια premium εμπειρία φιλοξενίας σε όλα τα resort του Ομίλου παγκοσμίως, μέσα από ανακαινίσεις, νέα ανοίγματα, καινούργιες εγκαταστάσεις και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες. Η βιωσιμότητα, φυσικά, παίζει σημαντικό ρόλο και το resort συνεργάζεται με τοπικούς φορείς, όπως η MOm, για την προστασία των απειλούμενων ειδών και υποστηρίζει κοινοτικές πρωτοβουλίες. Στο πλαίσιο της δέσμευσής του, το resort στοχεύει στην απόκτηση της περιβαλλοντικής πιστοποίησης BREEAM για τη νέα του επέκταση, η οποία περιλαμβάνει θερμικά ηλιακά πάνελ, τη διατήρηση των δέντρων και φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία. Ο νέος χώρος διαμονής έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και διαθέτει πράσινες στέγες, προωθώντας τη χρήση τοπικών πόρων. Παράλληλα απασχολεί περίπου 300 κατοίκους της περιοχής και συνεργάστηκε με τοπικές επιχειρήσεις για το 90% των εργασιών ανακαίνισης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 4/10 όπου την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από το 1955, όταν εγκαινίασε τον πρώτο του resort στην Ελλάδα, το Club Med έχει διαμορφώσει μία ξεχωριστή πορεία σχεδόν επτά δεκαετιών, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Ο Όμιλος βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές του, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη all-inclusive εμπειρία που ενσωματώνει αυθεντικότητα και αρμονία σύμφωνα με τον ελληνικό τρόπο ζωής.

Info
Club Med Gregolimano