Το τριήμερο της 28ης πάμε Μεσσηνία για Sound Wellness Retreat και Messinia Open Water Swimming

w-costa-navarino
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Ένα διαφορετικό τριήμερο γεμάτο ευεξία και αθλητισμό σας περιμένει στο W Costa Navarino, με δύο ξεχωριστές εμπειρίες.

Ο Οκτώβριος τελειώνει φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με ένα τριήμερο. Κι αν δεν σας αρκεί μια απλή απόδραση, αλλά θέλετε να τη συνδυάσετε με κάποια δραστηριότητα, το W Costa Navarino διοργανώνει δύο ξεχωριστές εμπειρίες ευεξίας και αθλητισμού.

Από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου, το Sound Wellness Retreat σας καλεί να εναρμονιστείτε με τη φύση, μέσα από ένα πρόγραμμα ευεξίας που αντλεί έμπνευση από τα στοιχεία της, αλλά και τη θεραπευτική δύναμη του ήχου. Στο retreat, καταξιωμένοι ειδικοί θα σας καθοδηγήσουν σε συνεδρίες ηχοθεραπείας, γιόγκα, θεραπευτικά παγόλουτρα και floating sound baths κάτω από τα αστέρια. 

Παράλληλα, από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου, το Messinia Open Water Swimming, που διοργανώνεται από την Transition Sports, προσκαλεί κολυμβητές όλων των επιπέδων να ανακαλύψουν τη Μεσσηνία μέσα από ένα συναρπαστικό κολυμβητικό γεγονός. Οι διαδρομές των 2 και 4 χιλιομέτρων διασχίζουν τα νερά του κόλπου του Ναβαρίνου γύρω από το Χελωνήσι. Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 15 Οκτωβρίου 2024.

Info
Sound Wellness Retreat
Messinia Open Water Swimming