Ζήστε ένα διαφορετικό τριήμερο 28ης Οκτωβρίου σε μοναδικά κοντινά resort και ξενοδοχεία

isla-brown-corinthia
ΤΡΙΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Εύβοια, Λουτράκι ή Αγίους Θεοδώρους; Όπου κι αν επιλέξετε να περάσετε το τριήμερο, ένα resort ή ξενοδοχείο της Brown Hotels σας περιμένει.

Ο Οκτώβριος φροντίζει να μας αφήσει με καλές εντυπώσεις, κλείνοντας με ένα ωραίο τριήμερο 28ης Οκτωβρίου, το οποίο μας δίνει μια ωραία αφορμή για απόδραση. Κι αν σε αυτή την απόδραση θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε μόλις 1-1,5 ώρα από την πόλη, κοντά στην ομορφιά της φύσης, με πολυτέλεια και άνεση για την απόλυτη φθινοπωρινή χαλάρωση, τα resorts και ξενοδοχεία της Brown Hotels προσφέρουν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Είτε επιλέξετε ένα ρομαντικό διήμερο, είτε οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, τα Isla Brown Corinthia, Curio Collection by Hilton, Dave By the Beach Loutraki, Brown Beach Chalkida και Brown Beach Evia Island θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην απόδρασή σας, με τιμές που ξεκινούν από 95 ευρώ τη βραδιά, αναλόγως το δωμάτιο και την τοποθεσία.

© Pygmalion Karatzas
Στο Isla Brown Corinthia, Curio Collection by Hilton με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική
Σε μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα, στους Αγίους Θεοδώρους, το Isla Brown Corinthia συνδυάζει την απαράμιλλη αρχιτεκτονική με κορυφαίες ανέσεις. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση στα πολυτελή δωμάτια, την αψεγάδιαστη παραλία με Γαλάζια Σημαία, και τις κρυστάλλινες πισίνες, που διατηρούν τη ζωντάνια του καλοκαιριού. Ξεκινήστε την ημέρα σας με πρωινό μέχρι τις 11:00, και αφεθείτε στη μαγεία του τοπίου με ένα cocktail στο μαγευτικό rooftop του ξενοδοχείου.

Στο Brown Beach Chalkida για να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές
Σε μόλις μία ώρα από την Αθήνα, το Brown Beach Chalkida προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση στην παραλία του Αγίου Μηνά. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο παραλίες, ιδανικές για χαλάρωση και μία εντυπωσιακή πισίνα με θέα στη θάλασσα. Απολαύστε το μεσημεριανό σας γεύμα με μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο, ενώ το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 11:00 για μια stress-free εμπειρία. Τα treatment rooms και οι εξωτερικοί χώροι σας προσκαλούν να χαλαρώσετε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να νιώσετε σαν να μην φύγατε ποτέ από τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Στο Brown Beach Evia Island για οικογενειακή, all-inclusive χαλάρωση
Βυθισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία στην Ερέτρια, το Brown Beach Evia Island είναι ιδανικό για οικογενειακές αποδράσεις, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη all-inclusive εμπειρία. Ακριβώς επάνω στην παραλία, με εκπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο, είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε στην πισίνα ή στην παραλία, ενώ η ποικιλία επιλογών φαγητού και ποτού θα ικανοποιήσει όλα τα μέλη της οικογένειας. Το kids room εξασφαλίζει διασκέδαση και ασφαλές παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες, επιτρέποντας στους γονείς να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την απόλυτη ηρεμία. Το spa του ξενοδοχείου είναι ιδανικό για μια αναζωογονητική εμπειρία, προσφέροντας θεραπείες που προάγουν την ευεξία και χαλάρωση.

Στο Dave By the Beach Loutraki για funky τριήμερο
Στην καρδιά του Λουτρακίου και μόλις 200 μέτρα από την παραλία, το Dave By the Beach προσφέρει μια φρέσκια και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η funky αισθητική του και το rooftop bar κάνουν τις απογευματινές ώρες ξεχωριστές, ενώ η κοντινή παραλία σας προσκαλεί για έναν καλοκαιρινό περίπατο δίπλα στη θάλασσα.

Info
brownhotels.com και Instagram