Με Τέχνη και κρασί έκλεισε ο Σεπτέμβριος στο Kivotos Mykonos

kivotos-mykonos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Τα Live Art Performances και οι Wine Pairing Sundays ξεσήκωσαν το νησί των ανέμων μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το Kivotos Mykonos αποτελεί ξενοδοχείο 5 αστέρων συνώνυμο της υψηλής αισθητικής, με έντονη καλλιτεχνική ταυτότητα και γαστρονομική διάσταση. Αυτό το απέδειξε περίτρανα για μια ακόμη φορά μέσα στον Σεπτέμβριο, με την επιτυχημένη διοργάνωση μοναδικών Live Art Performances και Wine Pairing Sundays.

Για ακόμα μία χρονιά, η art gallery του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, φιλοξένησε τρεις ξεχωριστούς pop art καλλιτέχνες οι οποίοι δημιούργησαν «ζωντανά» έργα για τους πελάτες και επισκέπτες του KIVOTOS MYKONOS, ενώ δύο κυριακάτικα ταξίδια γευσιγνωσίας πραγματοποιήθηκαν για αυτούς σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο εστιατόριο Namah, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, με θέα στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Ορνού.

vmixo

Philipp Jänicke

Mr.stARTue

Οι Ήρωες της Disney, η Αφροδίτη της Μήλου και η Χώρα της Μυκόνου «ζωντάνεψαν»
Ο εικαστικός Βασίλης Μιχόπουλος, γνωστός ως vmixo, ο Mr.stARTue Μιχάλης Κολώνης και ο Γερμανός pop artist Philipp Jänicke, χάρισαν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου ανεπανάληπτες Live Art Performances. Συγκεκριμένα, ένας πίνακας με αγαπημένους ήρωες της Disney να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του KIVOTOS MYKONOS με την υπογραφή του Βασίλη Μιχόπουλου, η Αφροδίτη της Μήλου και ο Ποσειδώνας να «στολίζονται» με χρώματα, εικόνες και υπέροχες πινελιές από τον Μιχάλη Κολώνη και η απεικόνιση σε καμβά της χώρας της Μυκόνου από τον Philipp Jänicke, αποτέλεσαν τα custom έργα των τριών καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από τη διαμονή τους στο KIVOTOS MYKONOS και το νησί των ανέμων.

Οινικές Κυριακές
Το ξενοδοχείο-ορόσημο της Μυκόνου, KIVOTOS MYKONOS σε συνεργασία με τα οινοποιεία Κτήμα Τσέλεπου και La Tour Melas διοργάνωσε με επιτυχία δύο ξεχωριστές Wine Pairing Sundays στο à la carte εστιατόριο Namah. Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, ο chef Χρήστος Πεδές και η ομάδα του δημιούργησαν ειδικά degustation menus, τα οποία συνδυάστηκαν αρμονικά με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών των δύο οινοποιείων. Για την παρουσίαση του Κτήματος Τσέλεπου και του La Tour Melas που συμμετείχαν στα φετινά Wine Pairing Sundays, το KIVOTOS MYKONOS είχε την τιμή να φιλοξενήσει τους sommeliers τους, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των ετικετών που επιλέχθηκαν για να συνοδεύσουν τα degustation menus.

Info    
Kivotos Mykonos
Κόλπος Ορνός
Μύκονος, 8 Ελλάδα
+30 2289024094 / +30 2106749111