Astor Hotel: Ριζική ανανέωση με τη θέα στην Ακρόπολη σταθερή αξία

astor-hotel
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Μετράει μερικές δεκαετίες ζωής από το 1962 κι επιστρέφει ανανεωμένο, με βαθιές ρίζες στην ιστορία του.

Στα 200 μέτρα από την Πλατεία Συντάγματος, στο ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής, το ξενοδοχείο Astor καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο εδώ και 62 χρόνια, με φιλική εξυπηρέτηση και κλασικό στυλ αρχιτεκτονικής.  Πλέον, ωστόσο, έχει επιστρέψει πλήρως ανακαινισμένο, τόσο στα δωμάτιά του, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του, διατηρώντας σταθερή αξία τη μοναδική θέα του.

Η ανακαίνιση δεν ήταν απλά ένα αισθητικό facelift, αλλά μια ριζική ανανέωση των χώρων με υψηλής ποιότητας υλικά και προσεγμένες λεπτομέρειες, που θα βρείτε στα 131 ανακαινισμένα δωμάτιά του, που καλύπτουν κάθε ανάγκη: από τα Comfort, Classic ή και Superior δωμάτια, μέχρι τα Acropolis Frame με ανεμπόδιστη θέα στον Παρθενώνα.

Στο Lobby του ξενοδοχείου σας περιμένει το Astor Café, από νωρίς το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, ιδανική στάση για καφέ ή ποτό σε έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της πόλης, λίγα μέτρα από την Ερμού που σας περιμένει για παραδοσιακό shopping.

Από τον 10ο όροφο και το rooftop εστιατόριό του απολαμβάνετε ανεμπόδιστη πανοραμική θέα 360° σε όλο τον λόφο της Ακρόπολης, τη Βουλή των Ελλήνων, το Μουσείο της Ακρόπολης μέχρι και τη θάλασσα. Αποτελεί, λοιπόν, το ιδανικό μέρος να απολαύσετε το πλούσιο πρωινό σας προτού ξεκινήσετε τις βόλτες στην πόλη, αλλά και για να επιστρέψετε το απόγευμα για επιλογές σνακ, finger food, δροσιστικά ποτά και cocktail.

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε και ένα πλήρως εξοπλισμένο Meeting Room που φιλοξενεί έως 50 άτομα για επαγγελματικές εκδηλώσεις, ενώ σε κάθε περίπτωση τόσο η τοποθεσία του, όσο και ο σχεδιασμός του και η ατμόσφαιρά του αποτυπώνουν τον ρυθμό και την ενέργεια της Αθήνας, για μια διαμονή που θα αποτελέσει μέρος της εμπειρίας της πόλης.

Info
Astor Hotel
Καραγεώργη Σερβίας 16
210 3351000