The Lynx Mountain Resort: Το καταφύγιο στη φύση της Φλώρινας που «κέρδισε» το National Geographic

lynx-mountain-resort
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Ανακαλύψτε τη φύση και την ήρεμη πολυτέλεια στο καλύτερο σκηνικό, σε ένα resort που έχει επιλέξει το National Geographic ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως.

H Φλώρινα και ολόκληρος ο νομός αποτελεί έναν αγαπημένο φυσιολατρικό προορισμό που τόσο το φθινόπωρο, όσο και τον χειμώνα μεταμορφώνεται σε ένα αληθινό παραμύθι της φύσης. Ορεινοί όγκοι, ποτάμια, λίμνες στις ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις αποτελούν σίγουρο καταφύγιο μακριά από την πόλη, το οποίο θα απολαύσετε με ορμητήριο το The Lynx Mountain Resort, το μοναδικό πεντάστερο resort της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση και τα βουνά μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Άρτια διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες με πλήρεις παροχές και ύψιστα standards, μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο must-visit εστιατόριο “Six Lakes”, που πήρε τη χαρακτηριστική ονομασία του από τις έξι λίμνες της περιοχής, αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης στο state-of-the-art spa, εξωτερικό Jacuzzi, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο Technogym και, φυσικά, εντυπωσιακή θέα, συνδυάζουν την απαράμιλλη φιλοξενία με πλήθος συναρπαστικών δραστηριοτήτων. Δεν είναι τυχαίο που το National Geographic το επέλεξε για την ειδική έκδοση «Lakes & Mountains 2024», ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Φύση, ήσυχη πολυτέλεια, slow living, ευεξία, γαστρονομία και διάσημοι ελληνικοί αμπελώνες
Το The Lynx Mountain Resort έχει σχεδιάσει ένα πακέτο διαμονής, προκειμένου να ζήσετε την εμπειρία στην καρδιά της φύσης, σε έναν πραγματικά φυσικό παράδεισο με ανεμπόδιστη θέα στη μαγευτική Φλώρινα, τα δάση και τα γύρω βουνά. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις του National Geographic και απολαύστε:

  • Δύο διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωϊνό σε Deluxe Mountain View Room.
  • Κανό και ποδήλατο στις πανέμορφες λίμνες Ζάζαρη και Χειμαδίτιδα. Κάνετε ψάρεμα – spinning, φωτογραφηθείτε με την ψαριά σας και ελευθερώστε τα ψάρια πίσω στη λίμνη.
  • Μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Six Lakes” με ποτήρια κρασί από τρία εμβληματικά οινοποιεία του νομού και με πιάτα από παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές κι εξαιρετικές πρώτες ύλες, παρουσιασμένες σε ραφιναρισμένη εκδοχή
  • Χαλαρωτικό μασάζ με προϊόντα από καρπό σταφυλιού της γαλλικής εταιρείας Vinesime, στο “White Mist Spa”, με δραστικό ενεργό συστατικό το εκχύλισμα από την ποικιλία Pinot Noir της Βουργουνδίας

Ζήστε μια απόδραση σαν παραμύθι στην καρδιά του φθινοπώρου και ανακαλύψτε από την αρχή το φυσικό τοπίο της βόρειας Ελλάδας αυτή την ονειρεμένη εποχή.

Info
The Lynx Mountain Resort
Λόφος Αγίου Παντελεήμονος,  Φλώρινα
23854 40900, E: [email protected]