Οικονομικό Πάσχα στην Ελλάδα, με διαμονή από 35-60 ευρώ τη βραδιά

oikonomiko-pasxa-stin-ellada-me-diamoni-apo-35-60-euro-ti-bradia

ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Το click@Life έψαξε και βρήκε για εσάς, 12 δίκλινα δωμάτια σε όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, από 35 έως 60 ευρώ τη βραδιά για το τριήμερο του Πάσχα. Σπάστε τους… κουμπαράδες, ετοιμάστε το κοκορέτσι και κάντε κράτηση τώρα!

Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας στον ελληνικό τουρισμό; Το μόνο που δε σκέφτεστε είναι το πού θα πάτε το Πάσχα, καθώς τα έξοδά σας αυξάνονται συνεχώς; Κι όμως, οι προνοητικοί και οργανωμένοι, μπορούν ακόμη να αποδράσουν για λίγες μέρες στην ελληνική ύπαιθρο και να γιορτάσουν τα παραδοσιακά έθιμα και την άνοιξη, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Και για να σας αποδείξουμε του λόγου το αληθές, βρήκαμε για εσάς 12 καταλύματα από 35-60 ευρώ τη βραδιά (για δίκλινο δωμάτιο), για το τριήμερο (13-16 Απριλίου) του Πάσχα και για τρεις διανυκτερεύσεις.

Κέρκυρα

Ξενοδοχείο Πανόραμα-Κέρκυρα (Άγιος Γόρδιος)-35 ευρώ/βραδιά

Το Panorama Hotel βρίσκεται κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος όπως η παραλία του Αγίου Γόρδιου και της Γλυφάδας και το Αχίλλειο. Έχει εστιατόριο, μπαρ δίπλα στην πισίνα και ένα snack bar/deli. Οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν υψηλής ταχύτητας (ενσύρματη) πρόσβαση στο Ιντερνέτ (ισχύουν επιπλέον χρεώσεις). Το ξενοδοχείο διαθέτει εποχιακή εξωτερική πισίνα, μπάρμπεκιου γκριλ και υπηρεσία δωματίου κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών.

Φωτογραφία: http://www.agiosgordiospanorama.gr/

Κράτηση και πληροφορίες: http://el.hotels.com και www.agiosgordiospanorama.gr .

Μονεμβασιά

Belessis House-Μονεμβασιά-50 ευρώ τη βραδιά

Το Belessis House βρίσκεται απέναντι από το κάστρο της Μονεμβασιάς, απέχει 50 μέτρα από την παραλία και διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα διαμερίσματα. Τα δύο κτίσματά του είναι παραδοσιακής κατασκευής και τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο και τα απαραίτητα σκεύη για παρασκευή πρωινού.

Φωτογραφία:http://www.belessishouse.com

Φωτογραφια: http://el.hotels.com

Φωτογραφία: http://www.booking.com

Φωτογραφία: http://www.silver-beach.gr

Φωτογραφία: http://www.viglamorgos.gr

Φωτογραφία: www.esthisishotelchania.com

Φωτογραφία:http://www.dogehotel.com

Φωτογραφία: http://www.anigraia.gr

Φωτογραφία: http://www.pearlbay.gr

Φωτογραφία: http://www.mykonoshermes.gr/

Κράτηση και πληροφορίες: http://www.booking.com και www.belessishouse.com .

Πήλιο (Άγιος Βλάσιος)

Αρχοντικό Τέρπου-Άγιος Βλάσιος Πηλίου-50 ευρώ/βραδιά

Το Αρχοντικό Τέρπου βρίσκεται στο χωριό Άγιος Βλάσιος του Πηλίου, κοντά στις παραλίες του Παγασητικού. Προσφέρει δωρεάν ασύρματη και ενσύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ σε κοινόχρηστους χώρους, κήπο και γρήγορο check-in. Το 200 ετών παραδοσιακό, πέτρινο κτήριο, ανακαινίστηκε τον Ιανουάριο 2005 και τα δωμάτιά του έχουν θέα σε θάλασσα ή βουνό. Τα έπιπλα και η διακόσμησή του θυμίζουν την ιστορία του παρελθόντος, ενώ οι σύγχρονες ανέσεις προσφέρουν μια άνετη διαμονή σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Κράτηση και πληροφορίες: http://el.hotels.com και https://archontikoterpou.reserve-online.net .

Ζαγοροχώρια

Ξενοδοχείο Αρκτούρος-Μονοδένδρι-50 ευρώ/βραδιά

Το Arktouros Hotel βρίσκεται στο χωριό Μονοδένδρι, στη γραφική περιοχή του Ζαγορίου, 1060μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Διαθέτει εστιατόριο με τζάκι και 24ωρη ρεσεψιόν, ενώ στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 40χλμ από τα Ιωάννινα και 10χλμ. από το Φαράγγι του Βίκου. Κάθε πρωί σερβίρεται παραδοσιακός μπουφές πρωινού. Το ολοήμερο εστιατόριο-καφέ-μπαρ σερβίρει τοπικές πίτες και γλυκά για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Διατίθεται επίσης υπηρεσία δωματίου.

Κράτηση και πληροφορίες: http://www.booking.com.

Πάτμος (παραλία Γροίκου)

Silverbeach- παραλία Γροίκου Πάτμου-50 ευρώ/βραδιά

Το Silverbeach είναι ένα ξενοδοχείο 16 δωματίων στο νησί της Πάτμου. Στους χώρους του ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ποιοτική φιλοξενία σε δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κατά μήκος του κόλπου του Γροίκου, που έχει βραβευτεί ως ένας από τους ομορφότερους κόλπους του κόσμου και απέχει μόλις 6μ. από την αμμώδη παραλία. Το λιμάνι και η Χώρα βρίσκονται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων.

Κράτηση και πληροφορίες: www.airtickets.gr και http://www.silver-beach.gr .

Αμοργός

Ξενοδοχείο Βίγλα-Αμοργός(Θολάρια)-50 ευρώ/βραδιά

Με θέα στην αμμουδερή παραλία της Αιγιάλης, το Hotel Vigla βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Θολάρια. Προσφέρει πισίνα με άνετες ξαπλώστρες και εστιατόριο με θέα στη θάλασσα. Τα 25 φωτεινά δωμάτια είναι κτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το εστιατόριο του Vigla σερβίρει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με φρέσκα τοπικά υλικά. Το ξενοδοχείο σερβίρει πλούσιο, σπιτικό πρωινό και χειροποίητα επιδόρπια, όπως μηλόπιτα και παγωτό.

Κράτηση και πληροφορίες: http://www.booking.com και http://www.viglamorgos.gr/ .

Κρήτη

Esthisis Suites Chania-Χανιά (Πλατανιάς)-50 ευρώ/βραδιά

Το Esthisis Chania βρίσκεται στο τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά, σε απόσταση λιγότερη από 10χλμ. από τα Χανιά. Διαθέτει πισίνα και απέχει 300μ. από την παραλία. Οι ευρύχωρες σουίτες είναι κλιματιζόμενες και περιλαμβάνουν ξεχωριστό καθιστικό με τηλεόραση LCD και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία. Έχουν επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο Κρητικό πέλαγος, στην πισίνα και στο χωριό. Το Esthisis απέχει 16χλμ. από το λιμάνι των Χανίων και 25χλμ. από το αεροδρόμιο της Σούδας.

Κράτηση και πληροφορίες: www.booking.com και http://www.esthisishotelchania.com/ .

Ξενοδοχείο Δόγης-Κρήτη (Χανιά)-50 ευρώ/βραδιά

Το ξενοδοχείο «Δόγης» βρίσκεται στην καρδιά του ενετικού λιμανιού των Χανίων. Είναι μια Βενετσιάνικη κατοικία του 15ου αιώνα και περιλαμβάνει 8 παραδοσιακά δωμάτια που μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν 2 – 5 άτομα. Υπάρχει αίθριο όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο. Παραδοσιακά κρητικά εστιατόρια, μουσεία και μπαρ βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το Doge Traditional Hotel. Το ξενοδοχείο απέχει 16 χμ από το αεροδρόμιο και 6 χλμ. από τον κόλπο της Σούδας, σημείο αναχώρησης για την Αθήνα.

Κράτηση και πληροφορίες: http://www.booking.com και http://www.dogehotel.com/ .

Αρκαδία (Άστρος Κυνουρίας)

Anigraia hotel- Κάτω Βέρβενα Παράλιου Άστρους-51 ευρώ/βραδιά

Το πετρόκτιστο Anigraia βρίσκεται στην Κάτω Βέρβενα του Παράλιου Άστρους και διαθέτει 7 παραδοσιακά διακοσμημένα διαμερίσματα με τζάκι και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον Αργολικό κόλπο. Η πισίνα προσφέρει θέα στην εξοχή, ενώ δωρεάν Wi-Fi παρέχεται σε ολόκληρο το ακίνητο. Τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα του Anigraia διαθέτουν κουζίνα με φούρνο, ψυγείο και τραπεζαρία και κάθε ένα έχει σαλόνι με χώρο καθιστικού με καναπέ και τηλεόραση. Η παραλία Παλαιόχανο απέχει 1,5χλμ. και το Παράλιο Άστρος 2,5χλμ. μακριά.

Κράτηση και πληροφορίες: http://www.booking.com και www.anigraia.gr .

Χίος

Pearl Bay Hotel-Δασκαλόπετρα (περιοχή Βροντάδου)-55 ευρώ/βραδιά

Το ξενοδοχείο Pearl Bay Βρίσκεται στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, η οποία οφείλει το όνομά της στο ξακουστό δάσκαλο και ποιητή της αρχαιότητας, Όμηρο, όπου σύμφωνα με την παράδοση δίδασκε εδώ. Αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν χώρο σύγχρονο και ταυτόχρονα απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό του περιβάλλον, σε απόσταση «αναπνοής» από το Βροντάδο, που είναι γνωστός για το Πασχαλινό έθιμο του ρουκετοπόλεμου, κατά τον οποίο το βράδυ της Ανάστασης χιλιάδες αυτοσχέδιες ρουκέτες εκτοξεύονται ανάμεσα σε δυο εκκλησίες της πόλης, την Παναγία Ερυθιανή και τον Άγιο Μάρκο. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 28 διαμερίσματα, τα οποία χαρακτηρίζονται έντονα από μίνιμαλ ύφος, το καθένα με το δικό του προσωπικό ύφος και στυλ.

Κράτηση και πληροφορίες: http://www.booking.com και http://www.pearlbay.gr .

Μύκονος

Hermes Mykonos Hotel-Μύκονος-56 ευρώ/βραδιά

Το Hermes Mykonos Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Μυκόνου, σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από σημεία ενδιαφέροντος, σε μια γαλήνια, παρθένα και γραφική τοποθεσία, πέντε λεπτά από την πόλη της Μυκόνου. Η εντυπωσιακή θέα των λευκών σπιτιών που απολαμβάνουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και τα γύρω νησιά, εναρμονίζεται απόλυτα με την τοξοειδή, σμαραγδένια πισίνα, χαλαρώνοντας τις αισθήσεις και προσφέροντας την απόλυτη ηρεμία κάτω από τον ξάστερο ελληνικό ουρανό. Το διώροφο ξενοδοχείο, διαθέτει 37 δωμάτια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, σε χρώματα γαλάζιου και λευκού.

Κράτηση και πληροφορίες: http://el.hotels.com και www.mykonoshermes.gr .

Μάνη

Selana studios-Μάνη (Νέο Οίτυλο)-60 ευρώ/βραδιά

Το γαλήνιο Selana Studios διαθέτει πισίνα με πανοραμική θέα στη θάλασσα και επιπλωμένη βεράντα. Προσφέρει πετρόκτιστα δωμάτια με τζάκι, λίγα βήματα μακριά από μια βοτσαλωτή παραλία.Τα διαμερίσματα του Selana διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και πρωτότυπη διακόσμηση σε μανιάτικο στιλ. Περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα, εφοδιασμένη με τα αναγκαία για το πρωινό και μοντέρνο μπάνιο με καμπίνα ντους. Η Αρεόπολη βρίσκεται 11χλμ. μακριά.

Κράτηση και πληροφορίες: www.airtickets.gr και www.selanastudios.gr .

Προσοχή!

Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τις παροχές και τη διαθεσιμότητα των δωματίων, συλλέχθηκαν ύστερα από έρευνα μέσω διαδικτύου στις 5 Απριλίου 2012. Για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ερωτήσεις επισκεφτείτε τις σχετικές ιστοσελίδες.

Πόπη Αθανασοπούλου

[email protected]