«Δαίμονες»: επιστρέφουν το φθινόπωρο για δέκα παραστάσεις

daimones-epistrefoun-to-fthinoporo-gia-deka-parastaseis

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Οι «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα, μετά από απαίτηση του κοινού, ανανεώνουν το ραντεβού τους το ερχόμενο φθινόπωρο, για δέκα μόνο παραστάσεις στη σκηνή του Παλλάς.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου οι παραστάσεις για τους «Δαίμονες» με το κοινό κυριολεκτικά να αποθεώνει την Άννα Βίσση και τους συμπρωταγωνιστές της στη σκηνή του Παλλάς.

Συνολικά, από την έναρξη των παραστάσεων, η ροκ όπερα «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, έφτασε τελικά τα 53.000 εισιτήρια. Με μία εξαιρετική ομάδα συντελεστών, ηθοποιών, μουσικών, χορευτών, οπτικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας, 20 εναλλαγές σκηνικών, 250 εντυπωσιακά κοστούμια και τη μοναδική Άννα Βίσση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι «Δαίμονες»-μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα- αναδείχθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής θεατρικής σεζόν.

Με αυτή την προίκα επομένως, την επιμονή των θαυμαστών τους αλλά και τη συνεχή ζήτηση, οι «Δαίμονες» δίνουν ραντεβού στο Παλλάς στις 5 Οκτωβρίου για δέκα ακόμη «συλλεκτικές» παραστάσεις. Φροντίστε να κλείσετε εγκαίρως τα εισιτήριά σας γιατί η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

Πληροφορίες: www.ellthea.gr .